Κατερίνα Καινούργιου: «Τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια –κι έχω και πολλά ζευγάρια»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Η ενότητα με τις τηλεφωνικές γραμμές, στην οποία τηλεθεάτριες μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες στο Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω έχει σχολιαστεί πολύ. Τι λέει η Κατερίνα Καινούργιου σχετικά; Είναι μια ενότητα την οποία η ίδια υποστηρίζει; Όλα όσα μοιράστηκε με το People.

Σου αρέσει το περιεχόμενο της εκπομπής σου;

Αν δεν μου άρεσε, δεν θα το υποστήριζα. Και να μην τρελαίνομαι με κάτι, θα το υποστηρίξω. Γιατί αν εγώ δεν το υποστηρίξω, δεν θα το αγαπήσει ούτε ο τηλεθεατής.

Επανέφερες λοιπόν μια παλιότερη τηλεοπτική μόδα, τις τηλεφωνικές γραμμές με τις τηλεθεάτριες που μοιράζονται δημόσια το πρόβλημά τους. Πιστεύεις ότι μια τέτοια ενότητα κάνει καλό στο προφίλ σου;

Το προφίλ μιας παρουσιάστριας δεν το φτιάχνουν ή το χαλάνε οι τηλεφωνικές γραμμές, τις οποίες και υποστηρίζω. Είναι μια ενότητα που πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και οφείλω να τη στηρίξω. Γιατί, για να πηγαίνει καλά σε νούμερα, σημαίνει ότι τη θέλει ο κόσμος. Εγώ σέβομαι το κοινό και θα το ακολουθήσω. Για το πώς θα με χαρακτηρίσουν κάποιοι κακεντρεχείς δεν μου καίγεται καρφί. Από τη στιγμή που το κανάλι με στηρίζει, οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάζομαι όλο και αυξάνονται, γιατί να κάτσω να σκάσω όταν μου λένε δυο κακές κουβέντες; Αν το προφίλ μου είχε καταστραφεί, θα έκλεινα αυτές τις δουλειές; Θεωρώ, δηλαδή, πως όλα αυτά είναι μπούρδες κάποιων κακεντρεχών, αλλά, πίστεψέ με, επειδή έχω βιώσει πολλή κακεντρέχεια και τη βιώνω ακόμα, τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια – και έχω και πάρα πολλά ζευγάρια.


Πηγή: People

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !