Η μία τηλεοπτική εξέλιξη διαδέχεται την άλλη στον ΑΝΤ1 και οι οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμα. Αυτή τη στιγμή, δεν έχει οριστεί το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Γιώργου Λιάγκα και κανείς δεν ξέρει αν αυτό θα είναι εντός ή εκτός ΑΝΤ1. Το "Late night" ολοκλήρωσε προς το παρόν τον κύκλο του, αλλά πρόθεση του παρουσιαστή είναι να μην μπει σε αυτό οριστική τελεία και κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνει τηλεοπτικό comeback.

Όσο για το Β μισό της τηλεοπτικής σεζόν, στελέχη του καναλιού αναφέρουν ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι να βρεθεί στην απογευματινή ζώνη με ένα νέο concept, αφού βέβαια έχει ολοκληρωθεί η πορεία του τούρκικου σήριαλ "Anne", το οποίο υπολογίζεται να γίνει στα τέλη Φλεβάρη.

Αν οι δύο πλευρές τα βρουν, τότε θα δούμε τον γνωστό παρουσιαστή στην απογευματινή εκπομπή και κατά πάσα πιθανότητα τη νέα σεζόν να επιστρέφει στο late night του. Αν οι δύο πλευρές, δεν συμφωνήσουν τελικά σε αυτή τη μετακίνηση του Γιώργου Λιάγκα στο slot αυτό, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε τη διάλυση της συνεργασίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]