Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτεται...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Δούκισσα Νομικού διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της, τον γιο της. Η παρουσιάστρια, καθημερινά κάνει μικρές αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της, μέσω του blog της, Dutchesss Daily.

Σήμερα, η Δούκισσα αποκάλυψε στις αναγνώστριες του blog της το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί τώρα που είναι έγκυος. Μάλιστα, τόνισε πως η εγκυμοσύνη είναι μια καλή ευκαιρία για πιο ξεκούραστες, ασκήσεις.

Συγκεκριμένα, έγραψε μεταξύ άλλων: “Μόλις τελείωσα τη γυμναστική και νιώθω υπέροχα. Οι αλήθειες βέβαια είναι δύο: Πρώτον, είχα να γυμναστώ περίπου 2 εβδομάδες και, δεύτερον, πάντα πριν την άσκηση βαριέμαι αφόρητα και νιώθω πως δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, ενώ αμέσως μετά νιώθω πως… πετάω! Δεν θα σου πω πως έκανα εξουθενωτική γυμναστική, αυτοί οι 9 μήνες είναι η καλύτερη αφορμή για να κάνουμε χαλαρές ασκήσεις, περπάτημα, yoga και pilates (εγώ σήμερα έκανα 20 λεπτά χαλαρό περπάτημα στον διάδρομο και ασκήσεις για τα χέρια και την πλάτη με 2κιλα βαράκια), αλλά όχι για να κάνουμε ολοκληρωτική κοπάνα!”.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !