Σπούδαζε business communication στην Ελλάδα, στο κολλέγιο NYC, έχοντας στο μυαλό της να κάνει πεταπτυχιακά στη Νέα Υόρκη, όταν στον τελευταίο χρόνο του κολλεγίου η Ραμόνα Βλαντή γνώρισε τον άντρα που στη συνέχεια παντρεύτηκε και έκαναν οικογένεια.

Πόσων ετών είναι σήμερα οι δύο κόρες σου;

Η μεγάλη 8 και η μικρή 7. Ήμουν 24 ετών όταν γνώρισα τον άντρα μου. Ήμουν στο τελευταίο έτος του κολεγίου και ετοιμαζόμουν να φύγω στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακό. Δεν έγινε ποτέ, τελικά. Έχω όμως δύο φανταστικά παιδάκια κι έχω μια υπέροχη σχέση με τον πρώην σύζυγό μου.

Δεν σκέφτηκες να φύγεις πίσω στη Ρουμανία μετά το διαζύγιο, δεδομένου πως οι γονείς και η αδελφή σου ζουν εκεί;

Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα όλο αυτό, αλλά είχα τη στήριξη του πρώην συζύγου μου. Πέρα από αυτό, δεν θα μπορούσα ποτέ να πάρω τα παιδιά μου από τον πατέρα τους. Δεν μου φταίνε σε τίποτα. Ανήκουν εδώ, εδώ γεννήθηκαν. Έχουν Έλληνα πατέρα και πρέπει να το σεβαστώ αυτό. Επιπλέον, τη λατρεύω την Ελλάδα. Έχει γίνει η δεύτερη πατρίδα μου.

Είδα ότι είχες συγκινηθεί όταν μίλησες για το διαζύγιο στο My Style Rocks.

Δεν είναι εύκολο πράγμα να χωρίζεις, ειδικά όταν έχεις παιδιά. Ήταν δύσκολο στην αρχή. Τον πρώτο χρόνο ήταν ανυπόφορο.

Θεωρείς ότι μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση κάποια στιγμή; Μιλάς πολύ τρυφερά για τον πατέρα των παιδιών σου…

Νομίζω ότι έχουμε κάνει τον κύκλο μας ως ζευγάρι. Είμαστε και οι δύο καλά, έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, μεγαλώνουμε μαζί τα παιδιά. Είμαστε πολύ εντάξει.

Πηγή: Περιοδικό "People"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]