Προχωρούν οι συζητήσεις...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται έντονα πως ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω του το «Τσαντίρι».

Μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον ALPHA, τα ραντεβού και οι συζητήσεις με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 έδωσαν και πήραν το περασμένο καλοκαίρι, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να «ξαναχτυπήσει» παρά το έντονο επαγγελματικό του πρόγραμμα λόγω της περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Απελπισίτο».

Σύμφωνα με τη «Real» και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, Λάκης και ΑΝΤ1 είναι ένα μόλις βήμα πριν το μεγάλο deal που θα εξασφαλίσει την επιστροφή της πιο διάσημης σατιρικής εκπομπής των ‘90s.
Ποια είναι αυτή; Ο λόγος για τους «10 μικρούς Μήτσους», project που φέρεται να ενδιαφέρει πολύ το κανάλι του Αμαρουσίου, πράγμα που αποδεικνύεται και από το γεγονός πως τα στελέχη του δεν αποκλείουν να δούμε τη μεγάλη επιστροφή να λαμβάνει χώρα ακόμα και μέσα στη σεζόν που διανύουμε!

Αυτός, πάντως, θα εξαρτηθεί από το πόσο σύντομα θα «κλειδώσει» η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αλλά και το πότε θα μπορέσει ο Λαζόπουλος να αφιερώσει τον χρόνο που απαιτείται για μια τέτοια παραγωγή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !