Και άλλη αποχώρηση-βόμβα μετά τον Βλάχο!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Τα πάνω κάτω φαίνεται πως έχουν έρθει στην ομάδα των διάσημων του Survivor, με τρεις από τους παίκτες που είχαν ανακοινωθεί να ακυρώνουν την συμμετοχή τους!

Αρχικά έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Στη Φωλιά Των ΚουΚου πως η Ιωάννα Πηλιχού δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ στη συνέχεια, στο Πρω1νό, αναφέρθηκε πως ούτε ο Δημήτρης Βλάχος θα πάει στο παιχνίδι.

Λίγες ώρες αργότερα, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Super Fm των Ιωαννίνων, γνωστοποιήθηκε η ακύρωση της συμμετοχής του Νέρι Καστίγιο! Μάλιστα, την είδηση έδωσε ο Γιάννης Τσίλης, ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής της κωπηλασίας, που θα πάρει την θέση του αποχωρήσαντα ποδοσφαιριστή!

«Το χαζοσκεφτόμουν, δεν ήμουν τόσο ζεστός… Με κάλεσαν στην Αθήνα να πάω σε κάστινγκ, πέρασα συνέντευξη και μου είπαν ότι τους κάνω. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο σε δέκα μέρες, αλλά πέρασε ένας μήνας και δεν με είχαν πάρει. Με πήραν χθες», αποκάλυψε ο αθλητής, προσθέτοντας πως βλέπει την συμμετοχή του στο παιχνίδι ως μια ευκαιρία να ξεφύγει από την καθημερινότητα και μία νέα περιπέτεια, αλλά και πως οι αναχωρήσεις θα γίνουν το τριήμερο 15, 16 και 17 Ιανουαρίου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !