Αποκαλυπτικό: Έρχεται νέο ριάλιτι στον ΣΚΑΪ!

0
Το μεγάλο του «όπλο», το «Survivor», κατεβάζει από αυτή την Κυριακή το κανάλι του Φαλήρου ευελπιστώντας ότι θα αυξήσουν τα κέρδη τους στο «ταμείο» της τηλεθέασης... κι όχι μόνο...!
Με την έλευση του ριάλιτι επιβίωσης θα γίνουν όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit πολλές αλλαγές και σε πρόσωπα αλλά και γενικότερα στο πρόγραμμα του σταθμού, αφού η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Survivor Πανόραμα». Και μπορεί για λίγο καιρό να συνεχίσει και την εκπομπή «Εδώ» αλλά μέσα στον Φεβρουάριο η συγκεκριμένη εκπομπή θα «κοπεί» από το καθημερινό πρόγραμμα αφού στη θέση της θα μπει ένα καινούργιο καθημερινό ριάλιτι που μάλιστα θα είναι… made in Τουρκία… κυριολεκτικά!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα του ριάλιτι
«I Wanna Marry You» (μετ: Θέλω να σε παντρευτώ») και όπως πολύ λογικά θα καταλάβατε πρόκειται για ένα ριάλιτι σχέσεων, στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να βρουν το ταίρι τους. Σύμφωνα με το conceptυπάρχουν δύο ομάδες, μία αντρών και μία γυναικών που τη μισή διάρκεια της μέρας η κάθε ομάδα μένει σε ένα σπίτι και προσπαθούν με τις ικανότητες, τις δεξιότητες αλλά και το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά τους να κερδίσουν ψήφους ώστε να περάσουν περισσότερο χρόνο με την άλλη ομάδα. Με ψηφοφορία κοινού επιλέγονται οι νικητές της εβδομάδας, ένας άντρας και μία γυναίκα, ενώ οι υπόλοιποι βγαίνουν… στον τάκο, είναι δηλαδή υποψήφιοι για αποχώρηση. Ωστόσο κάθε βδομάδα μπαίνουν καινούργιοι διαγωνιζόμενοι και ο ανταγωνισμός συνεχίζεται προκειμένου να αποφασιστεί μετά από 20 εβδομάδες ποιο είναι το νικητήριο ζευγάρι που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο. Αν μάλιστα οι νικητές αποφασίσουν να παντρευτούν τότε κερδίζουν και τη διοργάνωση του γάμου αλλά και το γαμήλιο ταξίδι.

Αυτό λοιπόν είναι το καινούργιο ριάλιτι που ετοιμάζεται να βγάλει ο ΣΚΑΪ αλλά που όσοι αποφασίσουν να συμμετέχουν σε αυτό θα πρέπει να ετοιμάσουν βαλίτσες καθώς τα γυρίσματα δεν θα γίνονται εδώ αλλά θα είναι… made in Τουρκία. Αυτό θα γίνει γιατί εκεί υπάρχει έτοιμη η υλικοτεχνική υποδομή και εγκατάσταση καθώς το «I Wanna Marry You» όχι μόνο προβλήθηκε στην Τουρκία με επιτυχία αλλά να αναφέρω ότι κέρδισε τη «μάχη» της τηλεθέασης όταν βρέθηκε απέναντι από το άλλο ριάλιτι που είχε ο ΣΚΑΪ, το «My Style Rocks», ενώ σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και σε όποια χώρα προβάλλεται.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το κανάλι του Φαλήρου σκοπεύει να βγάλει το καινούργιο αυτό ριάλιτι σχέσεων μέσα στον Φεβρουάριο, ενώ δύο μέρες κάθε βδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα ταξιδεύουν στην Τουρκία για τα γυρίσματα των επεισοδίων που θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα! Το «I Wanna Marry You» θα προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη του σταθμού ευελπιστώντας ότι οι τηλεθεατές θα το… παντρευτούν ώστε να σημειώσει υψηλή τηλεθέαση…!


Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !