Για το αν έχει καβαλήσει ποτέ το καλάμι και πόσο καλή σχέση έχει χτίσει με τη Δέσποινα Βανδή με την οποία συνεργάζονται φέτος για την παράσταση-μιούζικαλ Mamma Mia μιλάει η Μπέτυ Μαγγίρα.

Πες μου τι σε «χαλάει» πολύ και μπορεί να σε βγάλει από τα ρούχα σου;
Η αγένεια με «χαλάει» πολύ, η αδικία, το να καβαλάει καλάμι κανείς.

Εσύ έχεις καβαλήσει καλάμι ποτέ;
Ποτέ. Πατούσα πάντα στα πόδια μου σταθερά. Άλλωστε, δεν έχω κάνει και τόσα πράγματα που να με οδηγήσουν στο να καβαλήσω καλάμι!

Μην το λες αυτό! Ξέρω συναδέλφους σου -με εισαγωγικά ή χωρίς- που έχουν κάνει λιγότερα από σένα και... ίπτανται προκλητικότατα. Πάμε «Mamma mia» τώρα...
Είναι μια υπέροχη εμπειρία, όπως σου είπα και πριν. Μια εμπειρία που απολαμβάνω και χαίρομαι ιδιαίτερα. Ένα «στοίχημα» δύσκολο, για το οποίο κόπιασα πάρα πολύ.

Και που το κέρδισες και με το παραπάνω.
Έτσι μου λέτε οι ειδικοί, να το αρνηθώ, η γυναίκα (σ.σ.: γέλια); Χαίρομαι πολύ που «περνά» στο κοινό ο ρόλος μου, όπως και όλη η γερή παράσταση και όλοι οι εκλεκτοί συνάδελφοι, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη δουλειά.

«Δέσατε» πολύ με τη Δέσποινα Βανδή, με την οποία «ανεβάζετε» και βιντεάκια στα social.
Είναι εκπληκτικό πλάσμα η Δέσποινα. Είναι δουλευταρού, ερχόταν πρώτη στις πρόβες και έφευγε τελευταία. θα περίμενε κανείς που δεν την ξέρει, πως θα έλεγε ως... ντίβα «θα πάω, θα κάνω τα δικά μου κομμάτια και θα φύγω», αλλά εκείνη ήταν συνεχώς παρούσα και δοτική, άκουγε σαν μαθήτρια. Και τώρα ακόμα, που έχουν τρέξει» τόσο οι παραστάσεις δεν επαναπαύεται και έχει ανεβάσει παραπάνω τον πήχη. Μόνο καλά έχω να πω για τη Δέσποινα. Μόνο καλά!

Πηγή: Real News

Δεν υπάρχουν σχόλια: