αυτή είναι η σκηνή που δεν βγήκε ποτέ αέρα-δες video

Τα ίδια Παντελάκη μου! Ή ,μάλλον, για να αποφύγουν να έχουν τα «ίδια» αποφάσισαν να «κόψουν»την επίμαχη σκηνή και να γλυτώσουν τον «πέλεκυν» της Αρχής. Καλύτερα λογοκρισία… παρά τσουχτερά πρόστιμα που δικαιολογημένα θεωρείται σίγουρο ότι θα επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, αφού το ίδιο έχει κάνει και στο παρελθόν.

Ο λόγος για το EPSILON που από την αρχή της βδομάδας προβάλλει καθημερινά τη σειρά ,«Καταιγίδα», κυπριακής παραγωγής. Ένας από τους ήρωες, λοιπόν, όπως ανέφερε και το δελτίο Τύπου που είχε δοθεί στη δημοσιότητα πριν από την πρεμιέρα της σειράς στην Κύπρο, «ο Αλέξης, αποφασίζει να ενδώσει στη πολιορκία του Πάρη και να δοκιμάσει τον ομοφυλοφιλικό έρωτα».

Στη σειρά υπήρχε μία σκηνή όπου οι δύο ήρωες έδιναν μεταξύ τους ένα φιλί. Η σκηνή αυτή είχε «κοπεί» και τότε, αλλά και τώρα που προβλήθηκε από το EPSILON ,καθώς τα στελέχη του σταθμού σκέφτηκαν ότι λόγω της ώρας προβολής της, στις 8 το βράδυ, θα επενέβαινε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και θα έριχνε πρόστιμο στο σταθμό, όπως ακριβώς είχε κάνει παλαιότερα η Αρχή με το φιλί στη σειρά ,«Κλείσε τα μάτια», του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ,όπου υπήρξε αντίστοιχη σκηνή μεταξύ δύο ηρώων.

Ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς ,«Καταιγίδα», ο Ανδρέας Φυλακτού, με αφορμή μάλιστα το «κόψιμο» της επίμαχης σκηνής κατά την προβολή της στην Κύπρο είχε δώσει στη δημοσιότητα το απόσπασμα που δεν προβλήθηκε ποτέ ενώ είχε εκδηλώσει την αντίρρησή του για τη λογοκρισία που αναγκάστηκαν να κάνουν από τον τηλεοπτικό σταθμό ώστε να αποφύγουν το πρόστιμο, λέγοντας “Ένας ηθοποιός κάθε φορά που έχει μια πρόκληση έρχεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του και κάποιες φορές με τους γύρω. Δίνει μια μάχη και παλεύει με τα όριά του για να πραγματώσει αυτό που του ανατέθηκε. Επειδή, λοιπόν, κάτι τέτοιες κινήσεις λογοκρισίας προσβάλουν τον επαγγελματισμό μου και τη δουλειά μου την οποία σέβομαι και απαιτώ να σέβονται και οι υπόλοιποι, και επειδή η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης είναι μια από τις «αρχές» αυτού του τόπου που δεν λαμβάνω υπόψιν, σας παραθέτω το πλάνο που δεν θα δείτε στους τηλεοπτικούς σας δεκτές! Απολαύστε υπεύθυνα!”.Αυτή ,λοιπόν, είναι η «κομμένη» σκηνή που αποφάσισαν να μην προβληθεί στο επεισόδιο ώστε να αποφύγουν… τα ίδια ΕΣΡάκη μου!Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]