Ο Λάκης Λαζόπουλος απαντά με αποδείξεις στις κατηγορίες...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μέσω των Παραπολιτικών της Κρήτης ο Λάκης Λαζόπουλος απαντά στη Χανιώτισα παρουσιάστρια Γωγώ Καλληδονάκη, η οποία μέσω του λογαριασμού της στο Facebook κατηγόρησε τον γνωστό ηθοποιό ότι την έστησε και ενώ το είχαν κανονίσει να εμφανιστεί στην εκπομπή της τελευταία στιγμή το ακύρωσε. Η ίδια παρουσιάζει την εκπομπή «Στο Κόκκινο» στο κανάλι «Νέα Τηλεόραση». Όπως έγραψε χαρακτηριστικά χθες «εσείς κ. Λαζόπουλε θα έπρεπε να ξέρετε πώς λειτουργεί η τηλεόραση. Εκτός κι αν θεωρείτε πως εδώ στην επαρχία τα κανάλια είναι μπακάλικα. Σας διαβεβαιώνω πως δεν είναι. Και μπορεί να μην είμαστε κανάλι Αθήνας, αλλά κάνουμε εξίσου σοβαρή δουλειά (να μην πω και καλύτερη). Είμαστε επαγγελματίες κ. Λαζόπουλε. Όχι μαριονέτες στα χέρια κάποιων σαν εσάς για να χορεύουμε σύμφωνα με το ρυθμό που μας δίνετε.
Κύριε Λαζόπουλε…πάρτε τους βεντετισμούς σας και στριμώξτε τους στο… 40τ.μ διαμέρισμά σας. Εδώ το χωριό είναι μεγάλο και οι βεντετισμοί τέτοιου είδους χάνονται στις θάλασσες και στα βουνά μας…Ευτυχώς!!!»

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά Κρήτης, ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε ότι θα του ήταν εξαιρετικά δύσκολο να παραβρεθεί στην εκπομπή γιατί θα ήταν στην κηδεία, του φίλου του Τζίμη Πανούση.

Μάλιστα αναγκάστηκε να κλείσει εισιτήρια με δυο πτήσεις προς την Κρήτη και υπάρχουν και τα εισητήρια ως «πειστήρια»!

Συγκεκριμένα έκανε και δυο «check in» τα οποία τα έχουμε στην διάθεση μας ,σε περίπτωση που θα καθυστερούσε να φύγει από την κηδεία, για να είναι εντάξει με τις θεατρικές υποχρεώσεις του στην Κρήτη.



Σε περίπτωση που θα πετούσε στις 17.30 ,θα ήταν υποχρεωμένος μάλιστα να αναβάλει την απογευματινή του παράσταση κάτι που δεν επιθυμούσε με τίποτα γιατί περίμενε με ανυπομονησία ,να συναντήσει τους φίλους του Κρητικούς. Αν κάτι πήγαινε στραβά λοιπόν φυσικό και επόμενο θα ήταν να είναι σε προτεραιότητα η θεατρική παράσταση στα Χανιά και σε δεύτερο πλάνο η συνάντησή του με την παρουσιάστρια και το τηλεοπτικό της κοινό.

Ωστόσο ο Λάκης Λαζόπουλος για να είναι εντάξει με όλους πήγε νωρίτερα στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης αποχαιρέτησε τον φίλο του Τζίμη Πανούση, αγκάλιασε και συλλυπήθηκε τους οικείους του εκλιπόντος και στη συνέχεια πρόλαβε την πτήση στη 13.30. Όταν έφτασε στο ξενοδοχείο, του μεταφέρθηκε από τους συνεργάτες του, ότι στελέχη του καναλιού δυσαρεστήθηκαν με την «άρνησή» του να παραβρεθεί «Στο Κόκκινο» της «Νέας Τηλεόρασης».

Αμέσως ο καλλιτέχνης επικοινώνησε με το κανάλι και διευκρίνησε ότι αφού έφτασε νωρίτερα και υπάρχει χρόνος και χωρίς να φέρει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα της εκπομπής θα ήθελε να πάει στο στούντιο ως καλεσμένος και να μιλήσει για το θέατρο.

Αυτή λοιπόν η ευγενική απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου έγινε η αφορμή να λάβει ως απάντηση την συγκεκριμένη ανακοίνωση-ανάρτηση από την παρουσιάστρια. Ο ίδιος κάλεσε το κανάλι που εργάζεται η Γωγώ και του απάντησαν ότι είναι στο μακιγιάζ ενώ μετά δεν έλαβε κανένα τηλέφωνο από την ίδια» όπως αναφέρει το δημοσίευμα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !