Γιώργος Θεοφάνους: Όλα όσα έχουν συμβεί με τον ΣΚΑΪ!

0

Σαν "βόμβα" έσκασε χθες η αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, αν φυσικά το πρόβλημα δε λυθεί εξωδικαστικά!

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στον αέρα της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου-Κου", το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί γύρω από το Junior Music Stars, το παιδικό μουσικό show που έκανε ο συνθέτης στον ΣΚΑΙ.

«Ο Γιώργος Θεοφάνους είχε πάει το Junior Music Stars στον ΣΚΑΙ, δική του ιδέα, δικά του τα δικαιώματα, εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΙ. Γίνεται το Junior, κλείνει η σεζόν και όπως μαθαίνω ο Γιώργος Θεοφάνους δεν έχει πληρωθεί ο ίδιος και ως παρουσιαστής και ως ο άνθρωπος που έχει τα δικαιώματα και όπως επίσης μαθαίνω, ο ΣΚΑΙ δεν αναγνωρίζει την παραγωγή αυτή. Έχουν αλλάξει τα διευθυντικά στελέχη στον ΣΚΑΙ, κάποιοι έφυγαν, κάποιοι ήρθαν. Αυτοί που ήρθαν πήραν μία λίστα με τις παραγωγές που έχουν γίνει μέχρι τώρα και πρέπει να πληρώσουν, στη λίστα αυτή, εγώ μαθαίνω ότι δεν αναγνωρίζουν αυτό που λέγεται Junio Music Stars», ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !