Τα πρόσωπα και το πρόγραμμα...

0

πότε ξεκινά;

«…Όλα έτοιμα! Νέα χρονιά, νέο πρόγραμμα, νέο site, νέες εγκαταστάσεις, ολοκαίνουργια studios, σήμα ''καμπάνα''. Και είμαστε έτοιμοι για μια υπέροχη και δυναμική ραδιοφωνική σεζόν! Το νέο ραδιόφωνο της Αθήνας, «Party FM 104», είναι φρέσκο, ανανεωμένο και ''παρτάρει'' 24 ώρες το 24ωρο. Με mainstream ελληνική μουσική από το σήμερα, αλλά κι από το παρελθόν, ο «Party FM 104» θα γίνει η νέα συνήθεια και από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, οπότε κι έρχεται με ολοκαίνουργιο πρόγραμμα και νέες εκπομπές. Eίστε έτοιμοι για μια υπέροχη και δυναμική ραδιοφωνική σεζόν!

Ο ''Party FM 104″ είναι και φέρνει στην παρέα του τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα, να σου κρατούν συντροφιά με όλες τις hot κυκλοφορίες των αγαπημένων σας καλλιτεχνών. Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, η εγκυμονούσα Ελεονώρα Μελέτη, ενθουσιώδης και χαρούμενη, καθώς διανύει τους πιο όμορφους μήνες της ζωής της, επιστρέφει στην πρωινή ζώνη. Μαζί με τον Μάνο Μαγιάτη θα παρουσιάζουν το «The Morning Party» και θα μας ξυπνάνε “πριν λαλήσει ο πετεινός” από τις 06:00 μέχρι και τις 10:00 το πρωί, με όλα τα πρώτα νέα της ημέρας, διαγωνισμούς, παιχνίδια, και πολλή μουσική. THE MORNING PARTY – ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 8/1/2018 – ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ & ΜΑΝΟΣ ΜΑΓΙΑΤΗΣ / ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 06.00 – 10.00 το πρωί.

Την όμορφη, ραδιοφωνική παρέα πλαισιώνει το αχτύπητο δίδυμο Σωτήρης Καραμίντζας & Νάνσυ Νικολαΐδου. Ο Σωτήρης και η Νάνσυ, η Νάνσυ και ο Σωτήρης, με το κέφι τους και με την αστείρευτη διάθεσή τους, θα προσπαθούν κάθε μέρα να αναδείξουν την φωτεινή πλευρά της μουσικής, από 8 Ιανουαρίου 10:00 το πρωί με 1:00 το μεσημέρι και κάθε μέρα από Δευτέρα εως Παρασκευή. ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 8/1/2018 – ΝΑΝΣΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ & ΣΩΤΗΡHΣ ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΑΣ / ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 10.00π.μ. – 1.00 μ.μ.

Η δροσερή, ραδιοφωνική περσόνα ,Κυριακή Δρίβα, αναλαμβάνει τα ηνία της μεσημβρινής ζώνης 1:00-5:00 μ.μ. από Δευτέρα εως Παρασκευή, με μια άκρως γυναικεία life-style εκπομπή. Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την όμορφη πλευρά της ζωής!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 8/1/2018 – ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΡΙΒΑ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 13.00 – 17.00. 

To Love Party της ζωής σας είναι εδώ… Από Δευτέρα έως και Πέμπτη τα μεσάνυχτα (00:00-02:00)! Ο Μάνος Μαγιάτης επιλέγει για εσάς τα καλύτερα ερωτικά τραγούδια της τελευταίας δεκαετίας και δηλώνει «in love» με τη βραδινή ζώνη, που μοναδικό στόχο έχει να αγγίξει όμορφα συναισθήματα της ψυχής σας! ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 8/01/2018 – ΜΑΝΟΣ ΜΑΓΙΑΤΗΣ / ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ (00.00 -02.00 π.μ.) .

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο (22:00-01:00) ο DJ Palmo (Κωνσταντίνος Πάλμος) αναλαμβάνει τα decks του σταθμού, με ένα PARTY MIX για να μας «προθερμάνει» μουσικά πριν από τη βραδινή μας έξοδο! Ελληνικές και ξένες mainstream επιτυχίες των 80’s-90’s και σήμερα για να μας ανεβάσει την διάθεση πριν την νυχτερινή μας διασκέδαση!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 12/1/2018 – DJ PALMO / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ: 22.00 – 01.00.

Και τα Σαββατοκύριακα είναι … Party! Από το Σάββατο 13 Ιανουαρίου τα weekend σας, θα είναι happy! H baby boomer Σταματίνα Τσιμτσιλή συναντά ξανά τους αγαπημένους της ακροατές και μοιράζεται το πάθος της για τη μουσική, επιλέγοντας όλες τις επιτυχίες, με προτάσεις για διασκέδαση, πινελιές από την επικαιρότητα, και συχνά-πυκνά με γνωστούς καλεσμένους από τον χώρο της showbiz και όχι μόνο, για μια κουβεντούλα διαφορετική! Αυτός είναι λόγος να ακούτε ραδιόφωνο κάθε Σάββατο & Κυριακή .
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 13/1/2018 – ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ / ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ: 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !