Σε συνέντευξη της στο περιοδικό "TV Έθνος" η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο είδος εκπομπής που δεν θα παρουσίαζε ποτέ!

Στην εγχώρια τηλεόραση παρατηρούμε ακόμη ένα φαινόμενο. Όλο και περισσότερο οι σταθμοί στρέφονται σε ηθοποιούς για την παρουσίαση ψυχαγωγικών προγραμμάτων. Είναι τελικά συγκοινωνούντα δοχεία η παρουσίαση και η υποκριτική τέχνη;

Ναι, υπάρχει σχέση. Το να παίζεις μπροστά στο κοινό έναν ρόλο έχει μεγάλη σχέση με την παρουσίαση. Οι παρουσιαστές από σχολή παρουσιαστών βγήκαν; Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα θέλει χαρά και αυθορμητισμό. Δεν μπορούν όλοι οι ηθοποιοί να το κάνουν. Αλλά σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που μπορούν. Δεν είναι κάτι ξένο στη φύση του ηθοποιού.

Θα ήθελα να μου πεις τι concept δεν θα παρουσίαζες ποτέ...

Σκληρά ριάλιτι.

Τα ριάλιτι επιβίωσης τα παρακολουθείς;

Πέρυσι είδα «Survivor» μετά το Πάσχα, που τελείωσε η παράσταση. Το κομμάτι του ριάλιτι δεν με ενδιέφερε. Το αγωνιστικό κομμάτι μου άρεσε. Ήταν όμως καλή παραγωγή, με σωστή επιλογή παικτών.

Θα έπαιρνες μέρος στο «Survivor»;

Ούτε γι’ αστείο. Δεν έχω κάνει ούτε κάμπινγκ. Αλλά πέρα από το πρακτικό, δεν θα μπορούσα ποτέ να ζήσω με μια κάμερα από πάνω μου όλη την ώρα. Θα τρελαινόμουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: