Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μας έχει συνηθίσει στο να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, χθες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Dot." και δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις για πολύ…. προσωπικά του ζητήματα.

Ο νικητής του Survivor, αρχικά εξομολογήθηκε στους παρουσιαστές της εκπομπής, το λόγο που αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον Ant1 για το Bachelor. «Ήταν πολύ τιμητικές οι δύο προτάσεις που είχα. Όταν ξεκινάει με ένα «όχι» η συζήτηση με ένα κανάλι, δεν είναι πολύ άνετο και για μένα. Φρόντισα να τους κάνω να καταλάβουν γιατί είπα “όχι”. Η πρόταση του ΑΝΤ1 για το Bachelor ήταν πάρα πολύ τιμητική για μένα. Δεν ήταν να το παρουσιάσω, ήταν να είμαι ο εργένης. Αυτό δεν θα το έκανα ούτε πριν το Survivor. Να με βάλεις, χωρίς κάμερες, σε ένα σπίτι με 25 γυναίκες, σίγουρα ακούγεται ΟΚ, αλλά δεν είναι τώρα να το εξωτερικεύσουμε για να δείξω πόσο καλός μπορεί να είμαι στο φλερτ», ανέφερε.

Με αφορμή αυτό, εκμυστηρεύτηκε πως μετά το reality επιβίωσης δεν έχει κάνει σχέση:  «Είμαι ελεύθερος, δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδέψουμε τον κόσμο. Φλερτάρω αλλά δεν είναι για κάμερα. Δεν έτυχε μετά το Survivor να κάνω σχέση».

Αμέσως μετά, έγινε και η αποκάλυψη που ανατρέπει τα όσα γνωρίζαμε. Σε παλαιότερη του συνέντευξη εξομολογήθηκε πως δεν έκανε σεξ κατά τη διάρκεια του Survivor, αλλά και πέντε μήνες μετά. Σήμερα, είπε: «δεν έχω κάνει σεξ μετά το Survivor» και έκανε ένα μορφασμό, αφήνοντας να νοηθεί πως έχει βρεθεί σεξουαλικά με κάποια γυναίκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: