Η Πράσινη Άργιλος θεωρείται, σήμερα, ιδανική για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Η χρήση της έχει ως κύριο σκοπό τον "καθαρισμό" του δέρματος, καθώς βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και συμβάλει στη τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας μέσα από τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά. Ενδείκνυται για λιπαρά δέρματα.

Η Κόκκινη Άργιλος θεωρείται ιδανική για την ανανέωση της επιδερμίδας. Η υψηλή της περιεκτικότητα σε οξείδια του σιδήρου επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων, δυναμώνοντας την επιδερμίδα και χαρίζοντας της λάμψη. Η χρήση της προτείνεται ανεπιφύλακτα σε περιπτώσεις που η επιδερμίδα έχει "σημάδια" (όπως είναι οι ουλές, οι ραγάδες, σημάδια από κάψιμο, κοκκινίλες που προέρχονται από "σπασμένα" αιμοφόρα αγγεία, μελανιές κ.ο.κ.).

Η Λευκή Άργιλος θεωρείται, σήμερα, ιδανική για την αποτελεσματική απολέπιση της επιδερμίδας. Η χρήση της συμβάλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα και του σμήγματος από τους πόρους. Βελτιώνει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος και μέσω της αντιβακτηριακής της δράσης ενισχύει τη δυνατότητα του οργανισμού στην αντιμετώπιση δερματικών ερεθισμών. Σε αντίθεση με άλλους πηλούς δεν αφαιρεί υγρασία από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να θεωρείται ο ιδανικός άργιλος για άτομα με ξηρή επιδερμίδα. Είναι ιδιαίτερα "απαλή" στη δράση του και για το λόγο αυτό ταιριάζει και στις ευαίσθητες επιδερμίδες.
Οι άργιλοι χρησιμοποιούνται στις θεραπείες ομορφιάς από την αρχαιότητα, είναι ένα φυσικό δώρο από τη Γη! Προσθέστε το προτιμώμενο υγρό στοιχείο σε μια μικρή ποσότητα σκόνης αργίλου. Δοκιμάστε το ακατέργαστο μέλι, το γιαούρτι, την καθαρή αλόη, το λουλουδάτο νερό, το χυμό, το τσάι ή το λάδι για να δημιουργήσετε το μοναδικό σας φίλτρο. Εφαρμόστε στο δέρμα και αφήστε το να στεγνώσει. Αφαιρέστε με ζεστό νερό.
ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟΣSOMA ΛΕΥΚΗ ΑΡΓΙΛΟΣ
ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟΣ
6,00 €
Για αγορά ΕΔΩ


ΛΕΥΚΗ ΑΡΓΙΛΟΣ
6,00 €
Για αγορά ΕΔΩ

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟΣΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟΣ
6,00 €
Για αγορά ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: