Γιώργος Αυτιάς: «Πολλοί χωρίς να έχουν δει την εκπομπή μου λένε ότι είναι...»

0

Ποια εκπομπή στον Σκάι εκτοξεύει το... κοντέρ της θεαματικότητας και μάλιστα με διαφορά τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία; Η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά! Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη παραγωγή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για ένα τέταρτο άγγιξε το ιλιγγιώδες 72%, την ώρα που ο παρουσιαστής της ενημέρωνε το κοινό για όλους τους φόρους που μας περιμένουν μέσα στο 2018.

Η εφημερίδα, «Espresso», επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο και εκείνος, πάντα ευγενής, δεν σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά αποκάλυψε κάτι πιο σημαντικό, και μάλιστα αυτό έγινε πολύ αυθόρμητα, όταν εκείνη τη στιγμή του έδιναν στα χέρια μια στοίβα γράμματα: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά και δύναμη σε όλους τους Έλληνες. Συγγνώμη που είμαι κάπως αμήχανος, αλλά τώρα μου έφεραν περίπου 100 γράμματα από τηλεθεατές μου και αυτό με έχει συγκινήσει πολύ. Θα απαντήσω σε όλους. Μάλιστα, όσοι έχουν γράψει το τηλέφωνό τους στο γράμμα θα τους καλέσω τηλεφωνικά. Ξαφνιάζονται όταν με ακούν, αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Άλλοι με ρωτούν αν θα γίνουν αυξήσεις εισφορών, άλλοι για τις επικουρικές συντάξεις, άλλοι για τη ρύθμιση των οφειλών σε 120 δόσεις που δίνει σ’ αυτούς μια ανάσα, αλλά γεμίζει και τα ταμεία του κράτους. Το ίδιο κάνω και με τα e-mails που λαμβάνω από τους τηλεθεατές μου» ,αναφέρει.

Ακόμη, λέει: «Οι άνθρωποι έχουν μεγάλο άγχος και ψάχνουν μια λύση. Τους κατανοώ και απαντώ εγώ ο ίδιος και άμεσα. Έρχομαι επίτηδες στο γραφείο μου στον Σκάι επτά ημέρες την εβδομάδα όχι μόνο για να προετοιμάσω την εκπομπή -γιατί θέλω δυνατά ρεπορτάζ και καλεσμένους στο πάνελ-, αλλά για να επικοινωνήσω με τους τηλεθεατές μου» ,τονίζει ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια της συζήτησής μας αναφέρεται και στους κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι βάλλουν εναντίον του...
«Μου λένε “τι θα γίνει, βρε Αυτιά, μας έχεις βάλει στο μάτι με τις συντάξεις;” Δεν με αφορούν τα νεύρα τους. Τους απαντώ στα ίσα: “Τι θέλετε να πω για τους συνταξιούχους; Ότι είναι κεφάτοι, γιατί γυρίζουν με γεμάτες τσάντες από το σούπερ μάρκετ;” Ξέρετε πόσα τηλεφωνήματα λαμβάνει η εκπομπή από τις 6 μέχρι τις 8 το πρωί από συνταξιούχους που τους έχει κοπεί η σύνταξη και φοβούνται να μην τους κοπεί και άλλο; Στεναχωριέμαι, γιατί οι συνταξιούχοι που με βλέπουν θα μπορούσαν να ήταν συγγενείς μου. Είμαστε όλοι πια μια οικογένεια».

Η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά τα Θεοφάνεια, με τις απευθείας συνδέσεις ανά την Ελλάδα, έφτασε στο γενικό σύνολο στο 32% και στα νεανικά κοινά στο 20%, κατακτώντας την πρώτη θέση στην κούρσα της τηλεθέασης. Ο ίδιος για το φινάλε μάς δίνει και την είδηση: «Πολλοί λένε χωρίς να έχουν δει από την αρχή μέχρι το τέλος όλη την εκπομπή μου ότι το “Καλημέρα” είναι μονοθεματικό. Ε, λοιπόν από το 2018 το “Καλημέρα” θα γίνει πολυθεματικό. Ένα, όμως, δεν θα αλλάξει: να είναι δίπλα στον κόσμο. Και αυτό δεν το θέλω μόνο εγώ αλλά και ο Σκάι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !