Για την Τρίτη μετατίθεται η διαδικασία αποσφράγισης των φακέλων υποψηφιότητας για τις τηλεοπτικές άδειες, όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ).
Οι φάκελοι θα ανοιχτούν στις 09.00 το πρωί «λόγω της νέας εξαγγελθείσας απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς» για αύριο, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.
Υπενθυμίζεται ότι η αποσφράγιση αρχικά είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Παρασκευή, αλλά λόγω της απεργίας μετατέθηκε αρχικά για Δευτέρα, και πλέον λόγω της νέας απεργίας θα ξεκινήσει την Τρίτη. Αντίστοιχα αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη (αντί της Τετάρτης που ήταν ο προηγούμενος προγραμματισμός).
Κατά τη διαδικασία, θα ανοίξουν οι φάκελοι των υποψηφιοτήτων, με βάση τη σειρά που κατατέθηκαν. Παράλληλα, θα γίνει ένας σύντομος έλεγχος για να διαπιστωθεί εάν οι φάκελοι περιλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία για να εγκριθεί η συμμετοχή.
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με ανακοινώσεις. Αμέσως μετά, ακολουθεί η φάση του ειδικού ελέγχου, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα διαρκέσει από 1,5 έως 3 μήνες.
Πηγή: fortunegreece.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]