Κύπρια τραγουδίστρια ξεσπά για την εκπροσώπηση απο Φουρέιρα

0
Οι πρώτες αντιδράσεις είναι γεγονός και τα όργανα μόλις άρχισαν!
Κι ενώ ακόμα το ΡΙΚ αναμένεται να ανακοινώσει "επίσημα" την εκπροσώπηση της Κύπρου απο την Ελένη Φουρέιρα, εάν τα "προβλήματα" έχουν ξεπεραστεί ,οι πρώτες αναμενόμενες αντιδράσεις οι οποίες θα έχουν λογικά και συνέχεια είδαν το φώς της δημοσιότητας.
Ως γνωστόν το έργο επαναλαμβάνεται και αυτό που είχε συμβεί και στην χώρα μας το 2004 τότε που η ΕΡΤ είχε στήσει ένα talent show για να αναζητήσει τον τότε εκπρόσωπο μας, έβγαλε νικητή αλλά....τελικώς ο Σάκης Ρουβάς ήταν αυτός που θα λάμβανε το χρίσμα για την εκπροσώπηση με το "Shake it" του Νίκου Τερζή.δίνοντας χώρο στον τότε νικητή Αποστόλη Ψυχράμη στα φωνητικά της συμμετοχής μας.
Στο ίδιο έργο θεατές και φέτος με την Μεγαλόνησο αυτή τη φορά,που ενώ αναζητούσε εκπρόσωπο από απο την εγχώρια showbiz της,κατέληξε σε 25 περίπου άτομα αλλά τελικώς αποφασίσθηκε πως ένα "δυνατό"¨όνομα θα ήταν καλύτερα να ταξίδευε στη Πορτογαλία με τη σύνθεση του Ελληνοσουηδού Άλεξ Παπακωνσταντίνου για να τους εκπροσωπήσει.
Η Χριστίνα Κυριάκου που πολλοί θυμούνται απο τη συμμετοχή της στο σήριαλ Μπρούσκο αλλά και στο The Voice of Greece,τη φετινή χρονιά είχε λάβει μέρος κι εκείνη με τη σειρά της στις ακροάσεις που γινόταν με τους υπεύθυνους της Κυπριακής αποστολής,οι οποίες και τελικώς πάγωσαν.
Η καλλιτέχνιδα δεν δίστασε να εκφράσει τα παράπονα της μέσα απο το προσωπικό της προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αναφέρει ότι τελικώς  η Κύπρος παραγκωνίζει υποτιμητικά και ανήθικα τα παιδιά της με ανάρτηση που αφορά τη συγκεκριμένη διαδικασία.Αναλυτικότερα έγραψε.

«Nα ευχηθώ Καλή επιτυχία στην Κυπριακή συμμετοχή για την Eurovision 2018 κι ας μας έχουν στο περίμενε εμάς που ΚΑΛΕΣΑΝ και δεν πήραμε ποτέ μια επίσημη απάντηση μετά τις γιορτές, όπως είχαν πει, έστω τυπική! Έλα Κύπρος που σέβεσαι τα παιδιά σου και δεν τα παραγκωνίζεις έτσι υποτιμητικά και ανήθικα! Η Ελένη Φουρέιρα και ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου και η ομάδα τους θα σκίσουν γιατί είναι απλά γαμάτοι στην δουλειά τους!»

Για του λόγου το αληθές τελικώς το ΡΙΚ ενημέρωσε έστω και με καθυστέρηση όσα άτομα είχε ακροασθεί και έστω και μετά εορτής είναι καλυμμένο ως προς όλους όσους πόνταραν σε αυτή τη διαδικασία.
Λέτε να δούμε κάποιους απο τους υποψήφιους μαζί με την Ελένη Φουρέιρα επί σκηνής έτσι ώστε να τους "χρυσώσουν το χάπι" ;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !