Θα καταθέσει πρόταση;

0

Αποτελεί κοινό µυστικό στη µιντιακή πιάτσα ότι διαχρονικά ο εκδότης του «Ελεύθερου Τύπου», Αλέξης Σκαναβής, έδειχνε ζωηρό επιχειρηµατικό ενδιαφέρον και για τις εκτυπώσεις.
Ο συγκεκριµένος, έχοντας θητεύσει στην «Ιριδα» των Μπόµπολα – Ψυχάρη, είχε αποκοµίσει σχετική εµπειρία.

Σε αυτή τη φάση, και γνωρίζοντας από µέσα την εν λόγω εκτυπωτική επιχείρηση, ο εκδότης έχει αρχίσει να καλοσκέφτεται, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, να ασχοληθεί (εκ νέου) µε τις εκτυπώσεις. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει σε συζητήσεις που έχει µε ανθρώπους του εκδοτικού χώρου, αργά ή γρήγορα το κενό που θα αφήσει η «Ίριδα» θα καλυφθεί. Εποµένως, εκείνο στο οποίο πιστεύει εδώ και καιρό ο κ. Σκαναβής είναι η δηµιουργία ακόµη και µιας αυτοδιαχειριζόµενης εκτυπωτικής µονάδας.     

Στο πλαίσιο αυτό και ενόψει του πλειστηριασµού που θα διεξαχθεί τον ερχόµενο Μάιο, ο εκδότης του «Ελεύθερου Τύπου» σκέφτεται σοβαρά να απευθυνθεί στις τράπεζες, υποβάλλοντας πρόταση που θα εξασφαλίζει τη βιωσιµότητα ενός µέρους της σηµερινής εκτυπωτικής µονάδας. Ανεξάρτητα πάντως από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στην «Ίριδα», αξίζει να σηµειωθεί ότι ο κ. Σκαναβής αντιµετωπίζει άκρως επιχειρηµατικά την υπόθεση τόσο των εκτυπώσεων όσο και της εισαγωγής δηµοσιογραφικού χαρτιού.

Πηγή: parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !