Φιναλίστ του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο «καρφώνει» την παραγωγή...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μία απίστευτη καταγγελία γ
ια την παραγωγή του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο κάνει ένας εκ των συμμετεχόντων στο talent show, υποστηρίζοντας πως αναγκάστηκε να αλλάξει την εμφάνισή του λόγω του… Acun Ilicali!

«Στη δεύτερη φάση της συμμετοχής μου στο show είχα επιλέξει αντί της φωτογραφίας με τους κριτές να έβαζα στην κορυφή της πυραμίδας με τα ποτήρια την εικόνα της ματωμένης Κύπρου και το “δεν ξεχνώ”, αλλά μου το αρνήθηκαν. Προσπάθησαν να δικαιολογηθούν, αλλά εγώ ξέρω γιατί δεν ήθελαν, επειδή ο παραγωγός ήταν Τούρκος», λέει, στην εφημερίδα Espresso και την Τεριάννα Παππά, ο Ντίνος Κάντη.

Ο χορευτής από την Κύπρο, που έκανε ρεκόρ Γκίνες στο talent show καθώς χόρεψε έχοντας 202 ποτήρια στο κεφάλι του και έφτασε μέχρι τον τελικό, κόντρα στους House Of Drama που αναδείχθηκαν νικητές, δεν κρύβει την πικρία του.

«Μου είπαν ότι δεν θέλουν να πολιτικοποιήσουν την εκπομπή. Και απάντησα “δεν πρόκειται για πολιτική. Είναι η πατρίδα μας και είναι υπό κατοχή. Νομίζω ότι πρέπει να προβάλουμε το πρόβλημα, γιατί δεν μου αρέσει να ζω σε μια υπό κατοχή πατρίδα”», συνεχίζει και αποκαλύπτει πως αποχώρησε αλλά επέστρεψε κατόπιν επικοινωνίας με την παραγωγή. «Στενοχωρήθηκα γιατί ήρθα στην Ελλάδα να παρουσιάσω το ταλέντο μου, που είναι η μητέρα πατρίδα για την Κύπρο. Δεν πήγα στην Τουρκία. Θεώρησα λοιπόν ότι θα ήταν όλα ok με αυτό, αλλά με σταμάτησαν. Έφυγα, αλλά με πήραν τηλέφωνο και είπα να μην το “τραβήξω”. Άλλαξα, λοιπόν, τη φωτογραφία κι έβαλα εκείνη των κριτών στην κορυφή της πυραμίδας με τα ποτήρια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο την επίμαχη εμφάνιση:


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !