Πού θα...κλείσει ο Παπαπέτρου ενώ όλοι σφάζονται στην ποδιά του; Γιατί δεν κάθισε το «πάντρεμα» Αρναούτογλου-Μουτσινά και πότε θα...σκάσουν μύτη Μακρυπούλια με Μουτσινά; Κόπηκε άγρια η σειρά Ο άντρας των ονείρων μου ή μπα; Κλείδωσαν ή όχι ακόμα Μουρούτσος και Βλάχος για το νέο Survivor;Τι γίνεται με τα...μαγειρέματα για τη σειρά που θα «παντρέψουν» τις δυνάμεις τους Μπέζος-Καμπίτση; Ιδού οι απαντήσεις!

Εδώ ο Παπαπέτρου, εκεί ο Παπαπέτρου, πού είναι ο Παπαπέτρου; Πολλά είναι τα κανάλια που σφάζονται στην ποδιά του χαρισματικού σεναριογράφου Λευτέρη Παπαπέτρου που μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες όπως τα ζηλευτά Εγκλήματα αλλά και το ισχυρότατο Είσαι το ταίρι μου που ...τα σπάει και τώρα στην πολλοστή επανάληψή του. Θα μείνει στον ΑΝΤ1 όπου «χτύπησε»τελευταία φορά με το «Στο καλό,γλυκιά μου συμπεθέρα»; Δημοσιεύματα τον θέλουν να συνάντησε τον ισχυρό άντρα του καναλιού Γιάννη Λάτσιο, πηγές μας όμως λένε πως δεν βρέθηκαν και δεν συζήτησαν κάτι καινούργιο. Μπορεί να έχει κάνει ανάλογη σκέψη ο Λάτσιος - ποιος δεν θέλει τέτοιο «άσσο»στο κανάλι του; - μα ραντεβού δεν έχει γίνει, ούτε καν τηλεφώνημα.

Μήπως θα χτυπήσει ΣΚΑΙ ο Παπαπέτρου τώρα που πάει εκεί ο Λοΐζος Ξενόπουλος, με τον οποίο συνεργάστηκαν εξαιρετικά στο Mega; Ραντεβού ανάλογο δεν έχει γίνει, αλλά σε περίπτωση που κλείσει εκεί ο Ξενόπουλος σίγουρα θα κάνει...στενότατο μαρκάρισμα στον «δαιμόνιο» σεναριογράφο που πιστεύει και εκτιμά πολύ.Αν βέβαια ανοίξει ξανά το Mega θα τον διεκδικήσουν και από κει,μια και αποτέλεσε ...βαρύ πυροβολικό τους για καιρό.Το τηλέφωνό του όμως αναμένεται να χτυπήσει και από «Ε»μεριά,αφού η... σιδηρά κυρία Άλκηστη Μαραγκουδάκη πιστεύει πολύ στην μυθοπλασία και θέλει να την... πουσάρει από το νέο της πόστο. Για να δούμε που θα...πέσει τελικά η μπίλια και με τι θα επανέλθει στο γυαλί ο Πετρόπουλος

Βασίλης Μπουζιώτης-enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: