Βόμβα: Τέλος από το ΤΑΤΟΥΑΖ - Η ανακοίνωση και ο αντικαταστάτης...

0
λύθηκε αιφνιδιαστικά η συνεργασία !

Το ΤΑΤΟΥΑΖ ανήκει σίγουρα στις εκπλήξεις της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, καθώς το κοινό το αγκάλιασε από το πρώτο επεισόδιο. Η σειρά, λίγο πριν επιστρέψει στον αέρα του ALPHA με νέα επεισόδια μετά την ανάπαυλα των γιορτών, φαίνεται πως μπαίνει σε...φάση αλλαγών!

Το σίριαλ σκηνοθετεί ο Ανδρέας Γεωργίου με τον Σταύρο Τσάμη, με τον οποίο κι έχει συνεργασία εδώ και χρόνια . Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό του profile στο facebook ο Γεωργίου, ο Σταύρος Τσάμης δεν ανήκει πια στο team της σειράς και η συνεργασία τους μετά από τόσα χρόνια λύθηκε. Μάλιστα, έχει ήδη βρεθεί ο αντικαταστάτης, κι αυτός είναι ο σκηνοθέτης, Θοδωρής Νικολαΐδης.

Δείτε τι έγραψε:

Από τις 23/12/2017 υπογράψαμε ένα «συναινετικό διαζύγιο» με τον αγαπημένο μας σκηνοθέτη ,Stamos Tsamis. Ένας κύκλος σκληρής δουλειάς, αγάπης ,και εξαιρετικής συνεργασίας έκλεισε. Έτσι όπως τελειώνουν οι μεγάλες αγάπες. Φίλε Στάμο, σε ευχαριστούμε για τη συμβολή σου σε αυτό το τόσο φιλόδοξο project. Σου ευχόμαστε να ζήσεις και άλλους πολλούς τέτοιους κύκλους που μόνο μπροστά μάς πάνε. 

Με την καινούργια χρονιά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της G.N. Make It Productions, τον πολύ αγαπητό σκηνοθέτη, πολλών τηλεοπτικών, θεατρικών και κινηματογραφικών επιτυχιών, Theodoros Nikolaides . Έναν σκηνοθέτη που ξέρει να αγαπάει τους ηθοποιούς, να συνεργάζεται καλά μαζί τους και να προσθέτει την δική του ματιά στο υποκριτικό τους ταλέντο. Θοδωρή μου, μετά από τόσα χρόνια ήρθε επιτέλους η ώρα να συνεργαστούμε. Καλωσόρισες στο #tatouaz μας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !