Και σειρά στον ΣΚΑΪ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Στη μάχη της απόκτησης ενός σεναρίου όμοιου -όσον αφορά στην επιτυχία του- με αυτό του «Παρά Πέντε» επιδιώκουν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ, οι οποίοι ξεκίνησαν ξανά τις συζητήσεις με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, έχουν ένα πολύ δυνατό χαρτί να παίξουν, με τον αγαπημένο σεναριογράφο να βρίσκεται σχεδόν… αναγκασμένος να επαναλάβει την επιτυχία παλαιότερων σειρών του, καθώς ήρθε η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή.

Ο λόγος; Οι παλιοί του συνεργάτες στο Mega μόλις μετακόμισαν στον ΣΚΑΪ! Τα νέα στελέχη προγράμματος του καναλιού του Φαλήρου διατηρούν άριστες σχέσεις με τον Καπουτζίδη, καθώς όλοι μαζί γεύτηκαν τεράστιες επιτυχίες στο κανάλι της Μεσογείων.

Επιπλέον, ο ΣΚΑΪ επιθυμεί σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» την ένταξη δύο πολύ «δυνατών» τηλεοπτικών σειρών στο πρόγραμμά του, καθώς φέτος –για ακόμα μία χρονιά- τα ριάλιτι τουρκικής παραγωγής και σφραγίδας θα έχουν πάλι την τιμητική τους.

Αυτό, όμως, κάνει τους ιθύνοντες να επιθυμούν να ενισχύσουν και τη μυθοπλασία του καναλιού ώστε να μην υπάρξει ολοκληρωτική ταύτιση με τα ριάλιτι προγράμματα.

Σκέφτονται, μάλιστα, την πιθανότητα μία ή δύο τηλεοπτικών σειρών με αυτοτελή επεισόδια που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και θα κρατήσουν υψηλά την τηλεθέαση του σταθμού ακόμα και τις ώρες που το κανάλι δεν θα είναι επικεντρωμένο στο… Survivor!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !