ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-Τελευταία εξέλιξη: Η διάψευση για το κόψιμο και η απογευματινή εκπομπή!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
H ενημέρωση από το στρατόπεδο του ΑΝΤ1 δεν σταματά ποτέ, αφού οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Προσπαθήσαμε τις τελευταίες μέρες να μάθουμε με απόλυτη σιγουριά τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και το κανάλι του Αμαρουσίου. Γράφεται και ακούγεται τις τελευταίες μέρες πως κάποιες συμπεριφορές του Γιώργου Λιάγκα ως προς τον χειρισμό της εκπομπής του, δυσαρέστησαν το κανάλι και αυτό βοήθησε πολύ στο κόψιμο της εκπομπής.

Αυτό που μάθαμε 100% είναι ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σε καμία των περιπτώσεων. Αυτές οι διαρροές θεωρούνται στοχευμένες, και τα πολύ υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού υποστηρίζουν ακράδαντα πως το κανάλι επιθυμεί ανθρώπους στο πρόγραμμά του που να έχουν ιδιαίτερα αιχμηρή άποψη και να την καταθέτουν ελεύθερα και χωρίς φόβο, ακόμη και αν μερικές φορές διαφωνούν μαζί του. Η επιθυμία τους είναι να συμφωνήσουν μαζί του, ώστε και οι δύο πλευρές να είναι ικανοποιημένες.

Εδώ και πολύ καιρό συζητιέται το (προσωρινό) μέλλον της late night εκπομπής, λόγω της πολιτικής αναδιαμόρφωσης του προγράμματος του ΑΝΤ1 στη βραδινή ζώνη ελέω "Survivor".

Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι μάλλον η απογευματινή εκπομπή θα γίνει, χωρίς αυτό να είναι σίγουρο. Σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση πως η απόφαση αυτή θα παρθεί οριστικά την Τετάρτη. Εμείς θα κρατήσουμε το "μάλλον θα γίνει" και θα περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !