Ευαγγελία Αραβανή: Έτσι πέρασε από το ΣΚΑΪ στον ANT1!

0

Η Ευαγγελία Αραβανή απαστράπτουσα υποδέχτηκε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 την περασμένη Παρασκευή με το Dancing with the stars. Η όμορφη παρουσιάστρια μιλά για την ξαφνική μετακίνηση της από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 μεσούσης της σεζόν σε συνέντευξη της στο "Tv Έθνος" και του Αλέξη Μίχα.

Σπάνια συμβαίνει να έχουμε μεταγραφή μεσούσης της σεζόν. Θυμάμαι λίγες περιπτώσεις στο παρελθόν. Πως προέκυψε η μετακίνηση σου από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1;

Δέχθηκα το πρώτο τηλεφώνημα από τον κύριο Λάτσιο στα τελειώματα του My style rocks. Κάναμε ένα πρώτο αναγνωριστικό ραντεβού, προκειμένου και εκείνος να διαπιστώσει τη διαθεσιμότητα μου. Ξεκαθάρισα, λοιπόν, πως μετά το τέλος του συγκεκριμένου προγράμματος δεν είχα κάποια άλλη δέσμευση με τον ΣΚΑΙ.

Δηλαδή το συμβόλαιο σου ήταν μόνο για το My style rocks…

Ακριβώς.

Αντιπρόταση από τον ΣΚΑΙ υπήρξε;

Όχι, δεν έγινε καμία επαφή με τον ΣΚΑΪ. Ούτε μίλησα για την παρουσίαση του Survivor Panorama όπως γράφτηκε.

Το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια. πότε σε ήθελαν στη μεσημβρινή ζώνη του σταθμού και πότε στο «Ταλέντο». Κατέληξες, ωστόσο, στο ριάλιτι μόδας. Τι έγινε;

Πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές οι πρώτες συζητήσεις είχαν να κάνουν για το «Ταλέντο». Μετά την επιστροφή μου, όντως, μου προτάθηκε το «My style rocks», γιατί και οι δυο πλευρές θεωρήσαμε πως μου ταιριάζει καλύτερα, ενώ ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήθελε να βάλει άνδρα παρουσιαστή στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Όταν το είδα συμφώνησα και προχωρήσαμε με αυτό.

Η αποτίμηση για το My style rocks έχει θετικό ή αρνητικό πρόσημο;

Θετικό. Στην αρχή είχα ενδοιασμούς και ίσως έναν μικρό φόβο, καθώς ήταν καινούριο πρότζεκτ στην Ελλάδα, παρά την επιτυχία του στην Τουρκία. Τις δύο πρώτες εβδομάδες πράγματι, τα ποσοστά δεν ήταν καλά. Αλλά, όπως με κάθε νέο πρόγραmμα που χρειάζεται το χρόνο του για να το μάθει ο κόσμος, έτσι έγινε και με το My style rocks.

Ποια είναι λοιπόν τα συναισθήματα σου που θα παρουσιάσεις ένα από τα βασικά πρότζεκτ του ΑΝΤ1 για το δεύτερο μισό της σεζόν;

Είμαι ενθουσιασμένη, γιατί πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σόου που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο ΑΝΤ1 πίστεψε σε εμένα και μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Το Dancing επιστρέφει, λοιπόν στις οθόνες μας φρέσκο, ανανεώμένο και με κάποιες διαφορές σε σχέση με όσα είχαμε δει στους προηγούμενους κύκλους. Υπερπαραγωγή!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !