Με τρεις µεγάλες πρεµιέρες σχεδιάζει να αντεπιτεθεί ο ΑΝΤ1 στη µάχη της prime time.

Το «Dancing with the stars» επιστρέφει την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και µε νέα παρουσιάστρια την άλλοτε διαγωνιζόµενη του χορευτικού σόου Ευαγγελία Αραβανή. Μια εβδοµάδα αργότερα, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, θα πάρει θέση στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 το «Celebrity Game Night» µε τον Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος πήρε οριστικά το χρίσµα του παρουσιαστή και θα «πέσει» στη µάχη του Σαββατόβραδου απέναντι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το «Στην υγειά μας».

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, τη σκυτάλη θα πάρει το «Sunday live show» µε τον Νίκο Μουτσινά και τη Ζέτα Μακρυπούλια, που θα αναλάβουν να παρουσιάσουν ίσως το πιο πολυσυλλεκτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης µε πολλές διαφορετικές ενότητες. Κάθε σόου θα έχει 6 καλεσµένους, ενώ ένα µεγάλο όνοµα εξ αυτών κάθε φορά -τραγουδιστής, ηθοποιός, παρουσιαστής- θα χρίζεται guest announcer, κάτι σαν συµπαρουσιαστής δηλαδή των Μουτσινά-Μακρυπούλια, που θα ανακοινώνει τις επιµέρους ενότητες του σόου. Θα υπάρχουν συνδέσεις µε πλατείες γεµάτες κόσµο και ζωντανά happening, αλλά και µε σπίτια τηλεθεατών, φάρσες, µουσικό κοµµάτι µε προσκεκληµένους και κωµικά σκετς.
Στα µέσα Φεβρουαρίου, θα ολοκληρωθεί η ψυχαγωγική επέλαση του ΑΝΤ1 µε την προσθήκη δύο ακόµα ριάλιτι σόου. Το «Hell’s kitchen» θα µεταδίδεται κάθε Πέµπτη, ενώ -όπως πρώτο αποκάλυψε το tvnea.com- τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα "μπει" στη μάχη με το νέο ριάλιτι "The Game Of Love"!

Πηγή: Real News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]