Καθηλώνουν αυτή τη βδομάδα οι εξελίξεις στο ANNE-Δες αναλυτικά...

0

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00 

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 ,10ο επεισόδιο
H Μελέκ, που δεν θέλει να μπει η Ζεïνέπ σε μπελάδες, παίζει τον ρόλο της ευτυχισμένης κόρης με τη Σουλέ. O Τζενγκίζ έρχεται αντιμέτωπος με τη Ζεïνέπ, λέγοντάς της ότι από τώρα και στο εξής, ο μόνος με τον οποίο θα συνομιλεί για τη μικρή είναι εκείνος και συγχρόνως της ζητάει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με την δικαιολογία ότι θέλει να βελτιώσει τη ζωή της Μελέκ…

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 ,11o επεισόδιο
Η Αστυνομία ειδοποιείται για τους πυροβολισμούς στο σπίτι του Ριφάτ. O Επιθεωρητής Σινάν αρχίζει την έρευνα για να βρει ποιος διέπραξε τη δολοφονία και συγχρόνως γίνεται αναφορά εξαφάνισης της Μελέκ. Η Τζαχιντέ είναι πολύ θυμωμένη με τις κόρες της που πούλησαν το σπίτι στην περιοχή Σαπαντζα για να βοηθήσουν τη Ζεïνέπ.

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 ,12o επεισόδιο
Η Τζαχιντέ είναι καταρρακωμένη γιατί αναγκάζεται να απαρνηθεί την κόρη της. Εν τω μεταξύ, ο Επιθεωρητής Σινάν φτάνει στο σπίτι της αναζητώντας τη Ζεïνέπ. Από την άλλη, η μικρούλα, που έχει εισπράξει μητρική αγάπη και ζεστασιά από τη Ζεïνέπ, φοβάται για την πιθανότητα σύλληψης της τελευταίας .

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018,  13o επεισόδιο
Η Σουλέ καταγγέλλει στην Αστυνομία ότι η Ζεïνέπ απήγαγε την κόρη της .Ο Επιθεωρητής Σινάν αφού ανακρίνει τη Σουλέ εκδίδει ένταλμα σύλληψής της. Η Γκιονούλ ενημερώνει τη Ζεïνέπ για το ένταλμα και η νέα κοπέλα δεν έχει άλλη επιλογή, απ' το να το σκάσει. Η Γκιονούλ αποφασίζει να φύγει μαζί τους και ζητά τη βοήθεια της Μπελκίς…

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, 14o επεισόδιο
Η Ζεïνέπ βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα με την κατηγορία της απαγωγής ανηλίκου. Τελικά αποφασίζεται η κράτησή της κι αυτό καταρρακώνει τη Γκονιούλ περισσότερο από όλους. Για τον επιθεωρητή Σινάν, η Ζεïνέπ είναι μια εμμονική γυναίκα, όμως, δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί το μυαλό του είναι συνεχώς σε αυτήν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !