Απόψε η αποκαλυπτική συνέντευξη Ζάεφ στον ALPHA...

0

Απόψε,  στις 20:00, ανήμερα Χριστουγέννων για την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, ο Ζόραν Ζάεφ, μιλά αποκλειστικά στον Δήμο Βερύκιο, ενώ ταυτόχρονα, η τηλεόραση των Σκοπίων θα αναμεταδίδει το χριστουγεννιάτικο «διάγγελμα». 

Στην πρώτη συνέντευξη που δίνει σε ελληνικό Μέσο, ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, επαναλαμβάνει την πρόθεσή του να συμβάλει στη διαπραγμάτευση, με αμοιβαίες υποχωρήσεις, στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Απευθυνόμενος τόσο στον ελληνικό λαό, όσο και στον λαό της χώρας του, αναφέρει πως το συμφέρον των δύο χωρών είναι να βρεθεί λύση μέσα στο α’ εξάμηνο του 2018.  Ο Ζόραν Ζάεφ αποκηρύσσει τις πρακτικές του προκατόχου του, Νίκολα Γκρουέφσκι, και εξηγεί γιατί δεν συμφωνεί με τη θέση των προηγούμενων Πρωθυπουργών, δηλαδή πως «οι Σκοπιανοί είναι οι μοναδικοί κληρονόμοι του Μ. Αλεξάνδρου». 

Μιλά για τον Αλέξη Τσίπρα και το κοινό συμφέρον Ελλάδας και ΠΓΔΜ. Αποκαλύπτει τι κοινό έχει με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και πως αυτό, κατά τη γνώμη του, «ίσως ο Θεός το έφερε έτσι, για την ανεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ». Ο Ζόραν Ζάεφ μιλά, ακόμη, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πάνο Καμμένο. Μέσα από τη συζήτηση διαφαίνονται οι προθέσεις της πλευράς των Σκοπίων και ο βαθμός των υποχωρήσεων που είναι διατεθειμένα να κάνουν τα Σκόπια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !