Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο κ. Δ. Φουρλεμάδης επί των ημερών του «δώρισε με δική του εντολή αυτοκίνητα σε φίλους μητροπολίτες και εκκλησιαστικά ιδρύματα” αφήνοντας υπονοούμενα περί ενεργειών που έβλαψαν τον Όμιλο, αλλά και περί των αιτιών και του τρόπου αποχωρήσεώς του από τον Όμιλο.

Ο κ. Δ. Φουρλεμάδης επισημαίνει σε δήλωσή του:

“Όλες οι δωρεές και ευγενικές χορηγίες που πραγματοποιήθηκαν επί των ημερών μου σε φιλανθρωπικά και εκκλησιαστικά ιδρύματα από τον Όμιλο DEMCO έτυχαν της πλήρους έγκρισης, υπογραφής και σύμφωνης γνώμης του κ. Δ. Κοντομηνά.

Με λίγα λόγια, ο κ. Δ. Κοντομηνάς άριστα γνώριζε τι δώριζε και σε ποιον και πάντως, ουδόλως η διακοπή της συνεργασίας μου με τον Όμιλο σχετίζεται με έναν τόσο ψευδή λόγο. Aπόδειξη, μεταξύ άλλων, τούτου, είναι η προβολή από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha όλων των δωρεών από μέρους του κ. Δ. Κοντομηνά και η κατά κόρον ανάδειξη τόσο των παρασημοφορήσεων όσο και των ευχαριστιών από τους δέκτες των χορηγιών.

Τους λόγους για τους οποίους ο κ. Δ. Κοντομηνάς επιθυμούσε να προβάλλει την συγκεκριμένη περίοδο ένα φιλανθρωπικό πρόσωπο δεν μπορώ να τους γνωρίζω, όπως και τους λόγους της δημοσιεύσεως ενός αναληθούς κατά τα λοιπά δημοσιεύματος και μάλιστα χωρίς την δική μου τοποθέτηση περί των εκεί αναφερόμενων, όπως επιβάλει η δημοσιογραφική δεοντολογία.

Κατά τα λοιπά, επιφυλάσσομαι της ασκήσεως παντός νομίμου δικαιώματός μου «.

Δημήτρης Φουρλεμάδης. Τέως CEO Alpha TV


Δεν υπάρχουν σχόλια: