Αίσθηση και πολλές συζητήσεις προκάλεσε μία ανάρτηση της Ειρήνης Κολιδά με την οποία κατακεραυνώνει την Acun Medya. Ωστόσο, η τουρκική εταιρεία παραγωγής φαίνεται πως απαντά στην πρώην παίκτρια του Survivor με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πριν μπει στο παιχνίδι.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να πάρει μέρος στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού, η personal trainer, που αποχώρησε μετά τον τραυματισμό της στο τροχαίο των Μαχητών, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η παραγωγή δεν νοιάστηκε στιγμή αν εγώ μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου, εάν πονάω και πως τα βγάζω πέρα».

Κατά την διάρκεια του Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, την Πέμπτη, ήρθαν στο φως αποσπάσματα από το συμβόλαιο που υπογράφουν οι παίκτες του Survivor, παράγραφοι του οποίου καταρρίπτουν τα «πυρά» της Ειρήνης.

«Ο συμμετέχων γνωρίζει και αποδέχεται πως η συμμετοχή στο πρόγραμμα και στο διαγωνισμό που διεξάγεται στα πλαίσια αυτού, μπορεί να προκαλέσει τον τραυματισμό του και αποδέχεται τον σχετικό κίνδυνο, αποδεχόμενος, δηλώνοντας και βεβαιώνοντας πως η Acun Medya δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, παρά μόνο αν επιδείξει δόλο ή βαρεία αμέλεια κατά τη διαδικασία της παραγωγής και εντός του χρόνου της παραγωγής», αναφέρεται, μεταξύ άλλων στο συμβόλαιο, το οποίο επίσης «δένει» τους παίκτες με σιωπή για θέματα που σχετίζονται με το παίχνιδι μέχρι και ένα χρόνο από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

Δείτε στο βίντεο τους όρους του συμβολαίου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]