Aνακαλύψτε τα μυστικά ομορφιάς της OLIVE SECRET και αφεθείτε στο άγγιγμα της ελιάς

0
Η Olive’secret είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε στα τέλη του ’90 η οποία ερευνά και αναπτύσσει καινοτόμα ελιξίρια υγείας και ομορφιάς από ελαιόλαδο, που συνδυάζουν δραστικά συστατικά βιολογικής προέλευσης και εκχυλίσματα από ενδημικά βότανα της κρητικής φύσης. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, δημιουργεί νέα προϊόντα που ακολουθούν μία ολιστική προσέγγιση στη σωματική υγεία κατά το Ιπποκρατικό πρότυπο.

Όπως μαρτυρά και το όνομα της εταιρείας Olive’secret - ή αλλιώς το Μυστικό της Ελιάς - η έμπνευσή μας προέρχεται από το ελαιόδεντρο, αρχαίο σύμβολο της ελληνικής και της Κρητικής διατροφικής αλλά και κοσμητικής παράδοσης. Υιοθετώντας το προγονικό μοντέλο και εμπλουτίζοντάς το με τη σύγχρονη τεχνογνωσία, χρησιμοποιούμε σχεδόν το κάθε τμήμα ελαιόδεντρου για την παρασκευή καλλυντικών προϊόντων που συμμορφώνονται απόλυτα στα υψηλά ποιοτικά πρότυπα της εποχής μας. Ο πυρήνας και το έλαιο του ελαιόκαρπου καθώς και τα φύλλα και τα άνθη του δέντρου, αποτελούν όλα πρώτες ύλες που αξιοποιούνται στην Olive’secret, σε συνδυασμό με εκχυλίσματα από ενδημικά αρωματικά βότανα της κρητικής γης.
Η βιολογική σειρά της Olive Secret είναι οργανικά πιστοποιημένη από τον οργανισμό ICEA και τη βρίσκουμε στο www.thinknature.eu.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !