ΑΦΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΟΕ: 32 χρόνια μαζί σας.

0
Η εταιρεία μας, ξεκινώντας το 1986 με την επωνυμία, AΦΟΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ Ο.Ε., εισήλθε στον χώρο των πρώτων υλών Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιΐας με διανομές στα Ζαχαροπλαστεία και Αρτοποιεία του Νομού Πιερίας.

Με την εμπιστοσύνη και υποστήριξη των συνεργατών και πελατών μας, αλλά και με την υποδειγματική μας εξυπηρέτηση και συνέπεια στον χώρο, καταξιωθήκαμε κατακτώντας ένα μεγάλο τμήμα της Πιερίας κι όχι μόνο.

Έχοντας την εμπειρία και την άμεση γνώση των αναγκών των Ζαχαροπλαστών,Αρτοποιών αλλά και νοικοκυριών, η Εταιρεία συνέχισε με την επωνυμία, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε. .
Αντικρίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον συνεχίζουμε εμείς, οι Υιοί του Αναστασίου Πασχαλίδη, με την επωνυμία, ΑΦΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ Ο.Ε. σε πωλήσεις χονδρικής άλλα και λιανικής . Δεν ξεχνάμε αυτά τα 32 χρόνια που συμπληρώνονται σήμερα 3/1/2018, ωστόσο, θέτουμε νέους στόχους με αναβάθμιση της εταιρείας μας πρακτικά και αισθητικά, αλλά και με την προσθήκη νέων προϊόντων, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις της αγοράς, αλλά και στο διαδίκτυο μέσα από την σελίδα TVNEA.COM όπου και ανήκει.

Υποσχόμαστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια,και να ανταποκρινόμαστε πάντα με συνέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό σε όλους εσάς, που επενδύετε στην συνεργασία με την εταιρεία μας.

Θα μας βρείτε στην οδό, Βύρωνος 9, στην Κατερίνη, στο νέο ανακαινισμένο χώρο μας.

Τηλ. Επικοινωνίας : 2351026080 - 2351036709(FAX)
Με εκτίμηση
Πασχαλίδης Γιώργος - Πασχαλίδης Αβέρωφ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !