Αποκαλυπτικό: Γελάνε στον ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Πρι
ν λίγες σε site με πολύ υψηλή επισκεψιμότητα γράφτηκε πως ο Χάρης Χριστόπουλος είναι έξαλλος με τον ΑΝΤ1 μετά το "πάγωμα" του "Bachelor" και πως απειλεί με αντίμετρα. Την ίδια ώρα, τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου γελάνε με αυτά τα δημοσιεύματα, αφού χθες αργά το απόγευμα ενημερώθηκε και επίσημα ο γνωστός φωτογράφος για το νέο project που θέλουν να βγάλουν στον ΑΝΤ1 και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Έτσι, το ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως είναι οριστικό πως ο Χάρης Χριστόπουλος θα αναλάβει την παρουσίαση του ερωτικού ριάλιτι με τίτλο "Game of love", το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο Φλεβάρη και θα προβάλλεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δε θα το βλέπουμε, μην ανησυχείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα γελανε εξισου οταν δουν τα νουμερα των εκπομπων αυτων? Μονο το dancing θα παει καλα κι αυτο με την προυποθεση οτι θα παιζει μονο του . Ο μποτρινι αν και κλασσικη αξια τον εχουμε δει ποσες φορες να κανει ιντριγκα . Τωρα αυτο το ερωτικο ριαλιτι μαπα μου φαινεται . Καλυτερα να εβγαινε το προηγουμενο που θα σαρωνε κρινοντας απο το ξενο . Επισης τα χωρισμενα παλλικαρια καταστράφηκαν δεν ξερουμε καν ποτε παιζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !