Οικόπεδο 12 σε Α’ τηλεοπτική προβολή σήμερα στον ΑΝΤ1...

0
Ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 21.00, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την ταινία «Οικόπεδο 12», μία «πολιτική, αλληγορική κωμωδία με μπόλικο σουρεαλισμό, κοινωνική σάτιρα και μαγικό ρεαλισμό», όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας, Κυριάκος Τοφαρίδης.

Η ταινία γυρίστηκε σε συμπαραγωγή με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου στο πλαίσιο των χρηματοδοτικών προγραμμάτων για την ενίσχυση κινηματογραφικών ταινιών και έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 11o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες της Κύπρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποτέλεσε μεγάλη τιμή για τον κυπριακό κινηματογράφο, καθώς η ταινία ήταν υποψήφια ανάμεσα σε εκατοντάδες ευρωπαϊκές, στα 26α Βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, τα οποία θεωρούνται τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Όσκαρ.

Ο ΑΝΤ1, με το «Οικόπεδο 12» παρουσιάζει στους τηλεθεατές του, μία ακόμη τηλεοπτική πρόταση με σύγχρονη οπτική, ρεαλισμό και χιούμορ καθώς και ένα ταλαντούχο καστ, με βασικούς πρωταγωνιστές τους Κώστα Δημητρίου, Κάρμεν Ρουγγέρη, Μιχάλη Μαρίνο και Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 21.00, συντονιζόμαστε στον ΑΝΤ1!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !