Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει τις επισκέψεις στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!

0

δες φωτογραφίες...


Οι επισκέψεις στον Οργανισμό ,«Το Χαμόγελο του Παιδιού», συνεχίζονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», που στόχο έχει να προσφέρει άμεση και ουσιαστική στήριξη στο «παιδί».

Η Μαρία Σαράφογλου επισκέφθηκε το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι του Οργανισμού, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στα Ιλίσια, έναν όμορφο χώρο γεμάτο θετική ενέργεια και διάθεση για δημιουργία, ο οποίος λειτουργεί με την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών του Οργανισμού. Η δημοσιογράφος μίλησε με εργαζομένους και εθελοντές του εργαστηρίου, ξεναγήθηκε στον χώρο και βοήθησε στην προπαρασκευή διαφόρων χειροποίητων ειδών όπως διακοσμητικά, μπομπονιέρες, είδη γάμου, βάφτισης κ.ά., τα οποία πωλούνται σε bazaars και στο e-shop για την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού.


Την ίδια μέρα, η πιο «τρελή παρέα», Φάνης Λαμπρόπουλος, Μαντώ Γαστεράτου και Τζένη Μελιτά, επισκέφθηκαν το studio του “You Smile”, και στρώθηκαν στη δουλειά με πολύ κέφι, τυλίγοντας πρωτοχρονιάτικα δώρα για τα παιδιά!


Το “You Smile” είναι μία δράση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για όλους τους μαθητές που θέλουν να γίνουν Εθελοντές. Οι μαθητές μέσα από δημιουργικές δράσεις όπως π.χ. σποτ ενάντια στο bullying, εκδηλώσεις για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, επισκέψεις στα νοσοκομεία κ.λ.π. αναπτύσσουν την κουλτούρα της εθελοντικής προσφοράς. Παράλληλα, τους δίνεται η δυνατότητα διαδικτυακών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών.

Ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει και φέτος έμπρακτα τα παιδιά από τον Οργανισμό ,«Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξασφαλίζοντάς τους το πιο βασικό αγαθό: Τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια!


Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 19810 ή να στείλετε sms στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε κλήση/sms, προσφέρετε ένα γεύμα σε ένα παιδί που μεγαλώνει στα 11 σπίτια του Οργανισμού, «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !