Πριν από 9 ακριβώς χρόνια ,στις 7:00 τo πρωί, ανέβηκαν οι... διακόπτες και το TVNEA έκανε τα πρώτα του «βήματα» στο Διαδίκτυο.

Η αρχή μας παράξενη, αφού το TVNEA δημιουργήθηκε για να έχω την πρώτη εμπειρία με το αντικείμενο που σπούδασα, κι αυτό δεν ήταν η δημοσιογραφία... Η ανταπόκρισή σας, τεράστια, από τα πρώτα κιόλα βήματα. Η βοήθεια του τότε μεγάλου σίτε,του TROKTIKO, πραγματικά ανέλπιστη. Η τυχαία αναδημοσίευση άρθρου που είχα γράψει για την τηλεόραση, έφερε στο τότε BLOG χιλιάδες κλικ. Όπως καταλάβατε ,η επόμενη ημέρα από τη γέννηση του TVNEA ήταν καθοριστική για τη συνέχειά του.

Ναι, το TVNEA ξεκίνησε από το μηδέν και χωρίς κάποιο όραμα, αφού το το κείμενο κριτικής που είχα κάνει ήταν απλά τυχαίο. Πάντα αυτή την ημέρα σκέφτομαι το TROKTIKO (http://troktiko.blogspot.gr) , ένα BLOG που πολεμήθηκε,  αγαπήθηκε όσο κανένα, και αγάπησε κι εμάς...

Απο τότε άλλαξαν πολλά και σε αυτά τα πολλά ένιωσα μια μόνο λέξη, ΑΓΑΠΗ. Αγάπη, αλήθεια σας λέω. Ένας φοιτητής τότε από το πουθενά, του ήρθε να κάνει ένα μπλογκ mediako... Τότε στα κρυφά... Ακόμα θυμάμαι ανθρώπους στην TV να με ψάχνουν στα  κανάλια. Ακόμα θυμάμαι τηλεκριτικούς να με ονομάζουν με διάφορα ονόματα στελεχών...

Θέλω ολόψυχα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία αυτής της μεγάλης στιγμής, καθώς σήμερα το TVNEA.COM περνά σε μια άλλη εποχή, και να ευχαριστήσω τους σταθερούς μας επισκέπτες, τους σχολιαστές μας, τους φίλους μας στο facebook, τους followers. Όλοι εσείς,αναγνώστες και επαγγελματίες, αναγνωρίσατε το μεράκι,το πάθος ,και την όρεξή μας.

Χρόνια πολλά, Tvnea Μου!

Γιώργος Πασχαλίδης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά χρόνια καλά!! Πάντα επιτυχίες!!

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο χρόνια πολλά. Όταν λες "με το αντικείμενο που σπούδασα, κι αυτό δεν ήταν η δημοσιογραφία", τι εννοείς;

Bottom Ad [Post Page]