Τον βλέπουμε κάθε βράδυ στο "Τατουάζ" στο ρόλο του Σάκη. Ο λόγος για το Λάζαρο Βασιλείου, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "TV24" μίλησε για το ρόλο του, αλλά και για τις εξελίξεις της καθημερινής σειράς, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

'Ηδη ο Άλεξ με την 'Oλγα έχουν έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση. Αν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα και πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στη φιλία σου με τον Άλεξ και την Όλγα, τι θα έκανες;

«Νομίζω ότι αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ήδη έχουμε δει τον Σάκη να θέλει να κρατήσει όσο μπορεί τις ισορροπίες ανάμεσα στους δύο. Κατά κάποιο τρόπο θα παίξει το ρόλο του πυροσβέστη, δεν θα αφήσει τελείως ελεύθερο τον Άλεξ να μιλήσει όπως θέλει, να φωνάξει όσο θέλει. Πάντως μια τέτοια κατάσταση φαντάζομαι ότι θα διχάσει τον Σάκη»

Υπάρχει περίπτωση να ξανακινδυνεύσει το παιδί;

«Όχι, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάτι τέτοιο. Μπορώ όμως να σου πω ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα τον Αλέξανδρο, ώστε να ξεδιαλύνει την κατάσταση και να αποκαλύψει τα πάντα για το ποιος τον κυνήγησε, γιατί τον κυνήγησε και γενικά θα τον βοηθήσει ο Σάκης να ξεσκεπάσει όποιον και ό,τι θέλει. Όμως για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να οχυρωθούν κάποιες άλλες καταστάσεις, όπως είναι η Όλγα, το παιδί κλπ. Για να μην υπάρχει κάποιο τρωτό σημείο στον Αλέξανδρο. Σε όλο αυτό θα έχει τον Σάκη στο πλάι του»


Δεν υπάρχουν σχόλια: