όσα λέει για τα ποσά, τους παίκτες, και τα κίνητρά τους!Η Αντιγόνη Λουκανίδη είναι η αρχισυντάκτρια του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 ,«Still standing», με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου , και μιλά στην «Κυριακάτικη Ελευθερία» για όλα...

 «Οι ηλικίες που παίζουν περισσότερο είναι από 18 έως 50 ετών. Οι μεγαλύτεροι ίσως σκέφτονται την καταπακτή, αν και έχουμε αρκετούς θαρραλέους. Έχει λάβει μέρος ακόμη και κύριος 70 ετών», αποκαλύπτει, και, αναφερόμενη στο κίνητρα των παικτών, τονίζει: «Σίγουρα είναι το έπαθλο των 30.000 ευρώ. Έχουμε μοιράσει πολλά χρήματα από την πρώτη ημέρα προβολής, και τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Παναγιώτης Βιλμάκης κατάφερε να κατακτήσει ολόκληρο το ποσό. Υπάρχουν πολλοί που έχουν μεγάλη ανάγκη τα χρήματα. Συνήθως δεν γνωρίζουμε την οικονομική επιφάνεια εκείνων που έρχονται. Όμως, όταν τους βλέπουμε συγκινημένους ύστερα από μια νίκη, καταλαβαίνουμε ότι υπήρχε ειδικός λόγος για τη συμμετοχή τους, τον οποίο συχνά μας αποκαλύπτουν μόνοι τους πάνω στη συναισθηματική φόρτιση. Ενας παίκτης, για παράδειγμα, είχε τη μητέρα του στο εξωτερικό προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία για μια σοβαρή ασθένεια. Το σύνηθες ποσό που δίνουμε σχεδόν καθημερινά είναι 7.000-8.000 ευρώ».

Σαφώς υπάρχουν και συμμετέχοντες που έρχονται για την εμπειρία. «Οι πιο νέοι θέλουν να παίξουν, έχουν την περιέργεια να δουν πώς είναι να πέφτεις στην καταπακτή, οι μεγαλύτεροι θεωρούν ότι μπορούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις και επιθυμούν να επιδείξουν τις γνώσεις τους. Φυσικά, στους καιρούς που ζούμε, εκτός από τα χρήματα που είναι το μεγάλο δέλεαρ, πολλοί έρχονται για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα. Μετά την πτώση, πάντως, όλοι φεύγουν ευχαριστημένοι», υπογραμμίζει η αρχισυντάκτρια,  η οποία επισημαίνει ότι οι παίκτες που παίρνουν μέρος είναι απ' όλη την Ελλάδα: «Κάνουν ταξίδι μόνο και μόνο για μας, κι αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά, γιατί οι εποχές πια είναι δύσκολες και δεν καλύπτονται, όπως στο παρελθόν, τα έξοδα μετακίνησης. Έρχονται αρκετοί από τη Θεσσαλονίκη, την Κεφαλονιά, πιθανότατα επειδή είναι ο τόπος καταγωγής της Μαρίας, και απ' όλο το Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Θήβα, τη Λιβαδειά και την Κύπρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]