ποιους και πότε θα τους δούμε στο τηλεπαιχνίδι;Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Τζούλια Νόβα, με μεγάλη χαρά και κέφι, υποδέχονται, την εορταστική εβδομάδα των Χριστουγέννων , ξεχωριστούς παίκτες ,γιορτάζουν μαζί τους ,και  προσφέρουν πολλά – πολλά μετρητά και δώρα σε ιδρύματα, που υποστηρίζουν και προστατεύουν παιδιά.

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου:  
Ένας άντρας, που δεν φοβάται τις στραβοτιμονιές, μια γυναίκα, που δεν φοβάται την αλήθεια, ένας άντρας, που δεν φοβάται τα σουτ! Η Ζήνα Κουτσελίνη (Αλήθειες με τη Ζήνα), ο Κώστας Στεφανής (Traction) ,και ο Θοδωρής Ζαρμακούπης (προϊστάμενος αθλητικού ρεπορτάζ Star/παρουσιαστής), «κάνουν παιχνίδι» στον «Τροχό της Τύχης» χωρίς φόβο αλλά με πολύ χιούμορ και καλή διάθεση! 

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου: 
«Ο άντρας των ονείρων μου» είναι μόνο στο Star και για μία μέρα θα είναι και στον «Τροχό της Τύχης»! Ο Δημήτρης Λιακόπουλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Βασιλική Τρουφάκου και τη Δήμητρα Σιγάλα! Ποιος θα ζήσει το όνειρο του τελικού;

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου:
H «Φωλιά των Κου Κου» δίνει ραντεβού στο πλατό του «Τροχού της Τύχης». Οι Κατερίνα Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης, Άση Μπήλιου, βάζουν τα δυνατά τους αλλά μόνο ένας από τους τρεις έχει τ' άστρα με το μέρος του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]