«Αιχμές»
για την εμφάνισή του προ δύο μηνών περίπου στην εκπομπή, «Η Φωλιά των Κου Κου», που παρουσιάζουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, άφησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα.

Στο STAR ,ο δημοσιογράφος είχε κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την απόλυσή του στον ΣΚΑΪ, για τον οποίο και μίλησε τότε στους παρουσιαστές, ενώ απάντησε και για τους λόγους που είπε εν τέλει όχι στη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο ίδιος ,όμως, δεν έμεινε όπως άφησε να εννοηθεί ευχαριστημένος ούτε από τις ερωτήσεις που του έγιναν, αλλά ούτε και από τον χρόνο της συνέντευξής του.

«Μπράβο! Ρώτησες όλα τα πράγματα που έπρεπε να ρωτήσεις. Και το λέω γιατί… Είναι η δεύτερη φορά που είμαι στην τηλεόραση από τις 5 Ιουλίου. Και αυτό ίσως να σου λέει μερικά πράγματα, δηλαδή το γεγονός ότι με είχαν και με έχουν ακόμα καλεσμένο παντού, το ξέρεις εσύ. Και λέω σας ευχαριστώ, προτιμώ αυτή την περίοδο να μην λέω πολλά. Πριν από εσένα είχα εμφανιστεί κάπου αλλού και με ρώτησαν τα πιο άκυρα και κουλά και άσχετα και μη σημαντικά πράγματα. Είναι και οι δύο πολύ καλοί μου φίλοι. Επίσης πιεζόντουσαν από το κοντρόλ νομίζω λόγω χρόνου. Νομίζω… λόγω χρόνου. Αλλά όταν σου λένε θα έρθεις θα μιλήσουμε 20 λεπτά και φεύγεις στα 8 και είναι το περιβάλλον έτσι όπως είναι, σου δημιουργείται και μία αμφιβολία τρόπον τινά», ανέφερε συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]