Το SHOPPING STAR βρίσκεται στις οθόνες μας για 2η σεζόν, και σημειώνει εξαιρετικά ποσοστά τηλεθέασης. Ο δημοσιογράφος, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, είναι η φωνή που κάθε μεσημέρι ακούει ο τηλεθεατής να σχολιάζει τα ντυσίματα.

Ο ίδιος μιλά για το πώς είναι το ''ναι'' αλλά και για τη συμμετοχή του στο κόνσεπτ...

«Αν με δει κάποιος σε φωτογραφίες, πιθανότατα θα πει ''αυτός ο άνθρωπος πώς σχολιάζει το στυλ;''. Μου βγήκε πολύ αυθόρμητα το σχόλιο. Νομίζω ότι η περσόνα που έχω δημιουργήσει δεν χρειάζεται να γνωρίζει από μόδα. Είναι σαν ένας φίλος της κάθε παίκτριας που έχουν βγει μαζί για ψώνια και είναι άσχετος με το θέμα. Βέβαια ,με την πάροδο του χρόνου η αλήθεια είναι πως έχω γίνει πολύ σχετικός με τη γυναικεία μόδα και παρατηρώ λεπτομέρειες πλέον. Καμιά φορά κολλάω με πράγματα που δεν παρατηρούσα πριν. Όπως με τις τσάντες. Πριν το παιχνίδι για μένα οι τσάντες ήταν αόρατες. Τώρα πάει το μάτι κατευθείαν. Ή στα σκουλαρίκια. Τώρα τα προσέχω» .

Πώς είπε το ''ναι'' στο κανάλι;

«Μου τηλεφώνησαν από τον σταθμό, μου έκαναν την πρόταση και είπα το "ναι". Από την αρχή μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το concept. Ήμουν σίγουρος ότι θα πετύχει. Είδα ένα επεισόδιο από τη γαλλική εκδοχή. Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ότι θα σκίσει και πως ήταν πάρα πολύ στα μέτρα μου».

Αυτά δήλωσε στο ''Πρώτο Θέμα''.

1 σχόλιο:

maria13 είπε...

Όλες όσες βλέπουμε την εκπομπή τον λατρεύουμε. Το 50% της επιτυχίας του οφείλεται

Bottom Ad [Post Page]