Η νέα χρονιά θα "βρει" το πρόγραμμα του καναλιού με μεγάλες αλλαγές!

Οι υπεύθυνοι των καναλιών προχωρούν σε ανασχεδιασμό του προγράμματος για το β’ μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, προκειμένου να κερδίσουν το μεγαλύτερο μέρος τόσο της τηλεθέασης όσο και της διαφημιστικής "πίτας".

Σαν βόμβα έσκασε χθες πρώτα το αιφνίδιο "τέλος" της σατιρικής εκπομπής "Ελληνοφρένεια" και έπειτα η αλλαγή τόσο στην ώρα όσο και στις ημέρες προβολής της πετυχημένης σειράς "Το Τατουάζ". Από τις 8 Ιανουαρίου, η δραματική-αστυνομική σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη στις 21:50, χτίζοντας πρακτικά τη ζώνη 22:00-00:00. Αυτή η αλλαγή δεν είναι η μόνη…

Σύμφωνα με πληροφορίες του tv-24.gr και του Παναγιώτη Μουλόπουλου, οι επόμενες αλλαγές αφορούν την προβολή των σειρών «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Το σόι σου». Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο θα προβάλλεται κανονικά Πέμπτη και Παρασκευή αλλά στις 21.00, ενώ «Το Σόι σου» θα προβάλλεται, πλέον, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00.

Άγνωστο παραμένει ακόμα ποιο πρόγραμμα θα τοποθετηθεί την Τετάρτη στις 21:00, δεδομένου ότι το "Πάμε Πακέτο" επιστρέφει κανονικά(;) το νέο έτος στις 21:50.

Δεν υπάρχουν σχόλια: