O ANT1 ψάχνει τους χορογράφους για το νέο DANCING!

0
Όπως εδώ και κάποιο διάστημα έγινε γνωστό, ο ΑΝΤ1 ,στο πλαίσιο σχεδιασμού της β' φάσης του προγράμματος, δηλαδή από Φεβρουάριο, αποφάσισε να ξαναβγάλει το Dancing With the Stars.

Το επιτυχημένο χορευτικό σόου, που έκανε την Agb να χτυπήσει κόκκινο, επιστρέφει από το 2018 έπειτα από ένα μεγάλο διάλειμμα .

Αυτή την περίοδο το κανάλι βρίσκεται σε ρυθμό προετοιμασιών, ενώ ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν ξεκινήσει επαφές. Οι εκκρεμότητες είναι φυσικά πολλές, καθώς η παρουσιάστρια δεν έχει κλείσει- η Ζέτα αναλμβάνει το έτερο σόου-, η κριτική επιτροπή πέραν της Γκαλίκοβα δεν έχει οριστικοποιηθεί, ενώ ούτε κι οι παίκτες έχουν συμφωνήσει.

Όμως, πέρα από αυτά, το κανάλι αυτές τις μέρες αναζητά και τους χορογράφους, οι οποίοι και θα αναλάβουν τους celebrities! Έτσι, έχει δημοσιεύσει ήδη σχετική πρόσκληση, ώστε στις 17 του μήνα να γίνουν οι οντισιόν.

Δείτε το σχετικό post στην επίσημη σελίδα του ΑΝΤ1 στο instagram:
Γίνε ο επόμενος χορογράφος των Stars! Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα έναρξης 12:00 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί audition στη Σχολή Χορού “Galena’s Dance Studios”, Στεφάνου Σαράφη 2, Αιγάλεω (Στάση Μετρό Αιγάλεω). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως: 1) Να έχουν επικοινωνήσει από πριν με την παραγωγή για να κλείσουν ραντεβού. Τηλ. επικοινωνίας: 210-6886736/ 6947116168, καθημερινές 11:00-20:00. 2) Να έχουν ετοιμάσει ένα Latin και ένα Ballroom χορευτικό (διάρκεια: 1 λεπτό το κάθε κομμάτι). ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ CD ή USB. 3) Να έχουν ετοιμάσει ένα χορευτικό από: Σύγχρονο – Hip Hop – Freestyle (διάρκεια: 30 sec). ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ CD ή USB. 4) Να έχουν μαζί τους βιογραφικό και φωτογραφίες (μία από τις φωτογραφίες εκτυπωμένη σε χαρτί Α4) Βασική προϋπόθεση είναι η κατοχή επαγγελματικού πτυχίου Latin – Ballroom και η γνώση Σύγχρονου – Hip Hop – Freestyle. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία. «Dancing with the Stars»
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv) στις

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !