Λίγες ημέρες μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και πολλά λέγονται για «καινούργιους παίκτες» που θα διεκδικήσουν μία από τις επτά συχνότητες εθνικής εμβέλειας.
Στο «παιχνίδι», σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται ότι μπαίνει κι η Forthnet ώστε μετά τη συνδρομητική πλατφόρμα της NOVA η εταιρεία να εξετάζει τη δραστηριότητά της και στην επίγεια ψηφιακή μετάδοση.

Ωστόσο, θέτοντας την ερώτηση σε στέλεχος της συνδρομητικής πλατφόρμας ,μου ξεκαθάρισε ότι «εξετάσαμε το ενδεχόμενο να συμμετέχουμε, αλλά το απορρίψαμε»! Βέβαια, η συνομιλία μας ήταν… ανεπίσημη καθώς επίσημα η Forthnet δεν έχει ανακοινώσει τέτοια επιθυμία της και μόνο έντονη φημολογία υπήρχε, αλλά φαίνεται ότι πράγματι μπήκαν στη διαδικασία της «εξέτασης» και τελικά την απέρριψαν.  Πάντως, επειδή η… ενημέρωση ήταν «ανεπίσημη» κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επανεξετάσουν και αναθεωρήσουν, αλλά αυτό θα το διαπιστώσουμε σίγουρα έως τις 8 Ιανουαρίου που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάθεσης των φακέλων από τους ενδιαφερομένους!

Νewsit - Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]