Μετά από «μάχη» μεταξύ γυναικών προέκυψε η νέα αποχώρηση από το NOMADS, με την Δήμητρα Φραντζή να αποχαιρετά το παιχνίδι.

Το τηλεοπτικό κοινό έσωσε τον Γιώργο Μαυρίδη, οπότε η Δήμητρα και η Αποστολία Ζώη βρέθηκαν αντιμέτωπες και διεκδίκησαν την παραμονή στο Palawan, παίρνοντας μέρος σε στύλο αντοχής και έπταθλο.

«Έχω πολύ έντονα συναισθήματα μετά την μονομαχία… Δεν ξέρω πόση ώρα έκλαιγα στην παραλία και νευρίασα με τον εαυτό μου γιατί έκανα ένα τεράστιο λάθος στην κονταρομαχία. Κράτησα λάθος το κοντάρι και αυτό με εμπόδισε από το να πάμε στον λαβύρινθο και να διεκδικήσω την θέση μου», ανέφερε η Δήμητρα και πρόσθεσε: «ευχαριστώ όσους με στήριξαν και με κράτησαν στο παιχνίδι, λυπάμαι αν τους έχω απογοητεύσει… Αποχωρώ όπως ξεκίνησα, με το μπλουζάκι των Ωκεανών, ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι σ’ αυτή την ομάδα. Έχω μόνο καλά να θυμάμαι!».

Η όμορφη γυμνάστρια δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά θα μεταβεί στην βίλα, όπως και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ώστε να είναι παρούσα στον τελικό της ερχόμενης Πέμπτης, ενώ το κοινό κλήθηκε να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη για να τον προστατεύσει από τις επικείμενες απανωτές αποχωρήσεις, την Κυριακή και την Δευτέρα.

Δείτε όσα είπε η Δήμητρα κατά την αποχώρησή της:


Δεν υπάρχουν σχόλια: