Χείμαρρος αποκαλύψεων η Αποστολία Ζώη για το Nomads!

0

Καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωινό" ήταν η νικήτρια του Nomads, Αποστολία Ζώη. Η τραγουδίστρια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έκαναν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της.

Αρχικά έδωσε τη δική της απάντηση στη Δήμητρα Φραντζή:
«Η Δήμητρα Φραντζή είπε ότι την έπιασες μια μέρα για να την κάνεις να εναντιωθεί στον Γιώργο Κατσινόπουλο», ενημέρωσε η Φαίη Σκορδά την καλεσμένη της Αποστολία Ζώη.

«Εγώ τη Δήμητρα; Ειδικά τη Δήμητρα για τον Κατσινόπουλο; Αφού ξέρετε όλοι… Το ξέραμε πριν από σας βέβαια», είπε έκπληκτη η Αποστολία Ζώη, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη σχέση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
«Θα πήγαινα εγώ να μιλήσω στη Δήμητρα για τον Κατσινόπουλο; Τι λογική έχει; Είναι δυνατόν;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, "ξέσπασε" για την εικόνα της στο παιχνίδι:
«Δεν είμαι έτσι όπως βγήκε. Ίσως πάνω στο πάθος μου να κερδίσει η ομάδα μου, να βγήκε κάτι τέτοιο. Εμένα πάντα με ενδιέφερε η ομάδα μου, περισσότερο μου έβγαινε το μητρικό ένστικτο, να μη χτυπήσουν, να κερδίσουμε, να προσέξουμε αυτό, να προσέξουμε το άλλο. Δεν έχω δει τίποτα. Τα παιχνίδια θέλω να δω, όχι το ριάλιτι γιατί θα στεναχωρηθώ. Μου είπαν κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν…»

To κερασάκι στην τούρτα ήταν η στιγμή που η Αποστολία Ζώη μίλησε για τους κινδύνους που είχαν να αντιμετωπίσουν με την υγεία τους στο Palawan. Η τραγουδίστρια έβγαλε το ένα της παπούτσι, αφαίρεσε το τσιρότο που είχε τοποθετήσει και αποκάλυψε μια μεγάλη πληγή. Είχε μολυνθεί από σταφυλόκοκκο! Όλοι οι συντελεστές της εκπομπής που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πλατό, πάγωσαν!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !