Είναι μια παρουσιάστρια που εντάχθηκε φέτος στο δυναμικό του Alpha, και που μέχρι πέρσι
ήταν στον ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για τη Ντίνα Νικολάου, που μίλησε στο Mytv και τη Βίκυ Διαμάντη...


Υπήρχε κάποια τηλεοπτική σας συνεργασία που να σας άφησε πικρία; 

Όχι. Είμαι πολύ προσεκτική στις συνεργασίες μου. Και στον ΣΚΑΪ συνεργαστήκαμε τέσσερα χρόνια και αποχώρησα γιατί θεώρησα ότι όσα ήθελα να δώσω στο “Ένα τραπέζι Ελλάδα” τα έδωσα. Ήταν πολύ καλή η συνεργασία μου με το κανάλι. Άλλωστε, έχω χορηγούς και εταιρεία παραγωγής που με προστατεύουν αλλά προστατεύουν και την ποιότητα που θέλω.  

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Alpha;  

Είναι ένα κανάλι με το οποίο δεν είχα συνεργαστεί στο παρελθόν, ήθελα πάντα να είμαι μέρος της συντροφιάς τους και μου αρέσει πάρα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία και φέτος να βρίσκομαι στον Alpha. Θεωρώ ότι έχει δώσει πολύ ωραία δείγματα στην ελληνική τηλεόραση, και χαίρομαι πολύ φέτος. 

Ποια είναι η τηλεοπτική στιγμή που όσα χρόνια και αν περάσουν, πάντα θα θυμάστε;  

Την πρώτη μου μέρα στον ΑΝΤ1. Μπήκα τυχαία στην τηλεόραση. Είχα πάει να δείξω ένα βιβλίο μου, όταν με πήραν τηλέφωνο από τον ΑΝΤ1 και μου πρότειναν να κάνω ένα δοκιμαστικό. Εγώ ζούσα στο Παρίσι τότε. Έκανα το δοκιμαστικό κι έπειτα από ενάμιση μήνα, μου είπαν ότι με επέλεξαν για τον “Πρωινό καφέ”. Ρώτησα ποιες θα είναι οι υποχρεώσεις μου, γιατί έμενα στο Παρίσι, και μου είπαν ότι θα είναι για δύο μέρες. Φυσικά σε ένα καθημερινό πρόγραμμα δεν γίνεται αυτό. Την πρώτη μέρα ήταν πολύ περίεργο και τότε με βοήθησε πάρα πολύ η Ελεονώρα Μελέτη που μου φέρθηκε πολύ όμορφα και έχω ιδιαίτερα καλές αναμνήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]