Η κριτική του Περρή για τον Λιάγκα και το «Late Night»...

0
Ο δημοσιογράφος, Βαγγέλης Περρής, που για 2η σεζόν παρουσιάζει το ''Rodeo'' στον Σκάι,
σε συνέντευξή του μίλησε μέσα σε άλλα για το ''Late Night'' ,κι έκανε τη κριτική του σε αυτό αλλά και στον Γιώργο Λιάγκα,τονίζοντας πως ο Λιάγκας υπερεκτιμά τις δυνατότητές του...

Θα βρισκόσασταν στο τιμόνι ενός late night show;  

Το «Όλα» ήταν ένα late night show. Είχε καλεσμένους, χαλαρό κλίμα ,και happenings που προέκυπταν αυθορμήτως, δεν είχε τη μάταιη μεγάλη προσδοκία να μετατρέψει τον παρουσιαστή σε Έλληνα Jimmy Fallon. Το έκανα και δεν βρίσκω το λόγο να μην το ξανακάνω. Το αντίθετο!  

Το ντεμπούτο του Γιώργου Λιάγκα σε αυτό πώς το βλέπετε;  

Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα διαθέτει πολλές ενότητες, όμως, δεν έχουν ακόμα ομογενοποιηθεί, επομένως είναι πολύ δύσκολο να προκύψει μία και μόνο τοποθέτηση. Η αρχική παρλάτα αποτελεί μία από τις αδυναμίες της. Όχι ότι πρέπει να έχεις πτυχίο stand up comedian για να την κάνεις, αλλά ο Λιάγκας πιστεύει ότι μπορεί να υλοποιήσει πολύ περισσότερα από τις δυνατότητές του. Στη συγκεκριμένη ενότητα έχει μάλιστα ενσωματώσει και τα γελάκια που βάζουν οι Αμερικανοί συνάδελφοί του. Το κομμάτι των συνεντεύξεων συχνά έχει ενδιαφέρον, αλλά συνήθως πέφτει στην παγίδα των σεξουαλικών ερωτήσεων που λόγω του είδους δεν είναι και πολλές. Επίσης, οι περί τηλεοπτικών συζητήσεις δεν είναι βαρετές, αλλά συχνά παρεκτρέπονται σε εκφώνηση προσωπικού δελτίου τύπου. Τα σκετς θα είχαν περισσότερη πλάκα αν ο Θανάσης Πασσάς είχε μεγαλύτερη υποκριτική γκάμα, αλλά ο άνθρωπος δεν είναι ηθοποιός. Κατά τη γνώμη μου, αυτός που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και όσο η εκπομπή μετατοπίζεται προς τη μεριά του, τόσο και αυξάνει η πιθανότητα επιτυχίας της.  

Την κόντρα με το Γρηγόρη Αρναούτογλου πώς τη σχολιάζετε;  

Άνευ ουσίας.

Στην Πολυξένη Καραμίχα-Real Life

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !