H Mάρα Ζαχαρέα...ξύπνησε τον Άγιο Βασίλη και μοίρασε χαρά!

0

Tο μαγικό κουτί δίπλα στο κρεβάτι του Άη Βασίλη άνοιξε χθες η Διευθύντρια Ειδήσεων του Star
,Μάρα Ζαχαρέα. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, μας παρουσίασε αυτή τη φορά τις πιο γλυκές ιστορίες σε παιδιά και γονείς, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. 

Μικροί και μεγάλοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση γιόρτασαν με στολίδια, γλυκά, ζωγραφιές, κάρτες, χρώματα, πινέλα, κάλαντα, παραμύθια, αγγελάκια και αστερόσκονη, εργαστήρια, δώρα, γέλια, μουσικές και παιδικές χορωδίες. Και γιατί συνέβησαν όλα αυτά; Για να ξυπνήσει επιτέλους ο Άγιος Βασίλης και να ξεκινήσει η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλους.


Έτσι, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης γέμισε χθες από μικρούς μάγους, παραμύθια, παιχνίδια, κάλαντα και δώρα. Στα εργαστήρια μουσικής, χειροτεχνίας ζαχαροπλαστικής, και δημιουργικής γραφής που στήθηκαν, τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας και μαθαίνοντας σε ένα σκηνικό πολύ γιορτινό, γεμάτο χρώμα, φαντασία και στολίδια. Στα γιορτινά εργαστήρια έφτιαξαν φωτοστέφανα, μουσικά όργανα, χριστουγεννιάτικο ουρανό από…ζάχαρη, χιονονιφάδες, και στόλισαν γλυκές λιχουδιές με απίθανα στολίδια.

Μαζί στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή ήταν οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας. Τα παιδιά του Ξενώνα του Συλλόγου «Ελπίδα» έστειλαν τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία τους, που κι αυτή ήταν κρυμμένη στο μαγικό κουτί του Άη Βασίλη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !