Τα παιδιά γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στο EPSILON!

0
Αυτά τα Χριστούγεννα οι σταρ στο EPSILON είναι τα παιδιά!

Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017, στις 07.30 στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», μια παιδική παρέα εισβάλλει στο σταθμό και… κλειδώνει την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της στα καμαρίνια του σταθμού, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής! Η μικρή «Κατερίνα» μαζί με τους λιλιπούτειους πανελίστες φίλους της, φτιάχνουν το δικό τους εορταστικό πρόγραμμα και γίνονται πρωταγωνιστές!

Ταλεντάκια και αστεράκια μας δείχνουν τις ικανότητές τους στο τραγούδι και τον χορό, μοιράζονται τα όνειρα και τις επιθυμίες τους και κρίνουν τον κόσμο των μεγάλων. Μέχρι η Κατερίνα Καινούργιου και οι συμπαρουσιαστές της να καταφέρουν να απελευθερωθούν και να μπουν ξανά στο πλατό της εκπομπής.

Το πιο χαρούμενο και εορταστικό πρωινό της χρονιάς εξελίσσεται σε ένα πάρτι για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά με τη βοήθεια του Make a Wish, που κάνει πράξη την ευχή της μικρής Χριστίνας, του νεανικού συγκροτήματος Tag, των Stereo Soul, του θιάσου από το μιούζικαλ «Το πρώτο μας πάρτι», αλλά και του Πάνου Καλλίδη!

Αμέσως μετά, στις 11:20, η εκπομπή «Εμείς» ταξιδεύει μέχρι τη χριστουγεννιάτικη… πρωτεύουσα των παιδιών, την Ονειρούπολη στη Δράμα. Όμως η Χριστίνα Λαμπίρη δεν είναι μόνη στην παρουσίαση της εορταστικής special εκπομπής της.
 Έχει ως συμπαρουσιαστές και μικρά παιδιά που κάνουν live ρεπορτάζ και μας ξεναγούν στις εγκαταστάσεις αυτής της παραμυθένιας πόλης. Το υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό ντύνουν μελωδικά η Ραλλία Χρηστίδου, το συγκρότημα Vegas, ο  Δημήτρης Γιώτης και ο Θανάσης Βασιλάκος!

Τα παιδιά πρωταγωνιστούν και στις ειδήσεις της ημέρας! Ανήμερα Χριστούγεννα, στις 18:30, το «Live News» με την Αμαλία Κάντζου και τη δημοσιογραφική ομάδα της φιλοξενεί και προβάλλει συλλόγους και δράσεις που έχουν ως επίκεντρο τα παιδιά.
Η κάμερα του «Live News» καταγράφει τις σκέψεις και τις αγωνίες των παιδιών από το «Χαμόγελο του παιδιού», την «Κιβωτό του Κόσμου» και το Νηπιοτροφείο της Καλλιθέας. Επίσης αναδεικνύει και τις  συγκινητικές ιστορίες των παιδιών που περνούν όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά και την κάθε τους ημέρα στο Παίδων Αγία Σοφία. Στην ειδησεογραφία κυριαρχούν φυσικά τα… γράμματα στον Αη Βασίλη, όπως και μία διαφορετική πρόγνωση καιρού από… μπόμπιρες μετεωρολόγους!

Στα παιδιά είναι αφιερωμένες και οι μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές που θα μεταδώσει το EPSILON τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου. Θέαμα, κινούμενα σχέδια και περιπέτειες έρχονται στη μικρή οθόνη κατευθείαν από τα χολιγουντιανά πλατό.

Στις 14:00 αρχίζουν οι κινηματογραφικές περιπέτειες του Σον, ενός έξυπνου όσο και άτακτου πρόβατου που αποφασίζει να πάρει ρεπό από το βαρετό καθημερινό πρόγραμμά του στη φάρμα του Μόζι Μπότομ. Γρήγορα θα καταλήξει μαζί με το υπόλοιπο κοπάδι¬, το τσοπανόσκυλο Μπίτζερ και τον αγρότη-ιδιοκτήτη τους στη χαοτική Μεγάλη Πόλη, όπου θα χωριστούν ο ένας από τον άλλον, θα προκαλέσουν ατυχήματα και θα μπουν στο στόχαστρο ενός αδίστακτου μπόγια. «Σον το Πρόβατο», η ταινία που το 2015 κατάφερε να γίνει εισπρακτική επιτυχία συγκινώντας μικρούς και μεγάλους!

Η παιδική ταινιοθήκη του EPSILON που θα μαγνητίσει και τους μεγάλους συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αμέσως μετά, στις 16:30. Τότε ξεκινούν τα φανταστικά ταξίδια στα εννιά μυστηριώδη βασίλεια που καλύπτονται από πυκνή ομίχλη και πύρινες φλόγες και φιλοξενούν φτερωτά πλάσματα και γίγαντες από πάγο! Από εκεί αρχίζει και η αγωνιώδης αναζήτηση του μυθικού Χαμένου Ξίφους του Σορτούρ.
Διψασμένος για περιπέτεια, ο Θορ ξεκινάει το πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής του, έχοντας στο πλάι του τον πιστό αδελφό του Λόκι που ξέρει πολύ καλά πώς να εξορκίσει τα προβλήματα και πώς να αντιμετωπίσει τους Τρεις Πολεμιστές. Η περιπέτεια-υπερπαραγωγή της Marvel «Θορ, ιστορίες του Ασγκάρντ» με τον θεό του κεραυνού, αποκλειστικά στο Epsilon!

Στις 19:30, στην πιο γλυκιά ώρα των Χριστουγέννων, ακολουθούν τα «Τοσοδούλικα και η κοιλάδα των χαμένων μυρμηγκιών»! Εκεί, μία γενναία πασχαλίτσα θα εμπλακεί άθελά της σε μπελάδες προκειμένου να βοηθήσει τα καλοσυνάτα μαύρα μυρμήγκια να σώσουν τη φωλιά τους από την επίθεση των αδίστακτων κόκκινων.
Μία ταινία κινουμένων σχεδίων που συζητήθηκε για την ευρηματικότητα στην αφήγηση και τα έξυπνα οικολογικά μηνύματά της και η οποία κρύβει δυνατές συγκινήσεις για μικρούς και μεγάλους!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !